Θοδωρής Αθερίδης: «Είχα κρίσεις πανικού, προσπαθώ να…»

March 29, 2024


Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και όσες δυσκολίες έχει περάσει ψυχολογικά μέσα στα χρόνια.Ο αγαπημένος ηθοποιός, που και πρόσφατα προχώρησε σε προσωπική του εξομολόγηση, αποθέωσε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, θεωρώντας πως θα φτάσει πολύ ψηλά στην φετινή Eurovision.«Αντιμετωπίζω τις κρίσεις… με πανικό (γέλια). Προσπαθώ να ενώσω την ψυχή μ…


Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και όσες δυσκολίες έχει περάσει ψυχολογικά μέσα στα χρόνια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που και πρόσφατα προχώρησε σε προσωπική του εξομολόγηση, αποθέωσε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, θεωρώντας πως θα φτάσει πολύ ψηλά στην φετινή Eurovision.

«Αντιμετωπίζω τις κρίσεις… με πανικό (γέλια). Προσπαθώ να ενώσω την ψυχή με το μυαλό, είναι ένας συνδυασμός που παράγει αποτελέσματα. Προσωπικά πάθαινα κρίσεις, αλλά κι αυτές έκαναν τον κύκλο τους. Δεν είχα στη ζωή μου προβλήματα υγείας και είχα τις συνηθισμένες προκλήσεις στη δουλειά, στην οικογένεια ή με τους φίλους μου, θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο. Το “Ζάρι” είναι καταπληκτικό, θα βρεθεί στην πρώτη τριάδα», ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.