Η Μαριαγάπη Ξυπολιά συγκλονίζει : «Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες…Πάλι καλά το προλάβαμε» (video)

March 29, 2024


Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από το GNTM προχώρησε σε μια μοναδική εξομολόγηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η ίδια, σε ένα βίντεο, αποκάλυψε ότι πριν περίπου έναν χρόνο χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση για να αφαιρέσει ένα κομμάτι όγκου από την πλάτη της. Έδειξε τα σημάδια, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τον καρκίνο του δέρματος.Διαβάστε ακό…


Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από το GNTM προχώρησε σε μια μοναδική εξομολόγηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, σε ένα βίντεο, αποκάλυψε ότι πριν περίπου έναν χρόνο χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση για να αφαιρέσει ένα κομμάτι όγκου από την πλάτη της. Έδειξε τα σημάδια, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τον καρκίνο του δέρματος.

Διαβάστε ακόμη: Πρώην σύντροφος πασίγνωστης παίκτριας του GNTM σε σχέση με τη μητέρα του παιδιού του Στάθη Σχίζα – Τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού

Αποκαλύψεις από πρωην παίκτρια GNTM

«Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου. Όταν πήραμε τα αποτελέσματα της βιοψίας το μόνο που κράτησα από τον γιατρό ήταν, “πάλι καλά το προλάβαμε”. Να φοράτε αντηλιακό, δε σας στερεί το μαύρισμα, σας προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας παρακάτω:

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ήθελα να γίνω ηθοποιός – Δε θέλω να με θυμούνται για το GNTM και το Survivor»

Η Κάτια Ταραμπάνκο πρόκειται να βρεθεί ως ηθοποιός στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής, με την ίδια να μιλά στην «Ελένη» για τη ζωή και την καριέρα της, θέλοντας να… αποτινάξει από πάνω της ταμπέλες από ριάλιτι όπου συμμετείχε, όπως το GNTM και το Survivor.

«Το GNTM ήταν το ξεκίνημά μου για να με μάθει ο κόσμος. Modeling έκανα από 15 χρόνων. Οι Θαλασσόλυκοι ήρθαν μετά τη συμμετοχή μου στο GNTM και του Survivor. Παρακολουθώ σεμινάρια υποκριτικής, αισθάνομαι από μικρή ηθοποιός. Όλα τα άλλα που έχω κάνει ήταν παρακλάδια. Δεν έχω ακούσει άσχημα σχόλια από ηθοποιούς, αντιθέτως μου λένε συγχαρητήρια και νιώθω την αλήθεια τους».

«Παράδειγμα υποκριτικής για εμένα είναι η Σαρλίζ Θέρον η οποία παραμορφώθηκε για να παίξει έναν ρόλο».

«Υπάρχουν γυναίκες που εστιάζουν μόνο στη δουλειά. Εγώ ανέκαθεν ήθελα οικογένεια, η δουλειά προέκυψε. Πιστεύω ότι δουλεύω τόσο πολύ για να αποδείξω ότι μπορεί να κουβαλάω ένα ξένο επίθετο αλλά τα κατάφερα».

«Στην Ελλάδα ήρθα 6 χρόνων. Με τη μητέρα μου έχω τρομερή σχέση. Τη θαυμάζω γιατί είναι εργατική και δε ζηλεύει. Στον χώρο του modeling έχω δει μητέρες να είναι ανταγωνιστικές με τις κόρες τους», συμπληρώνει, αναφέροντας πρόσφατα το τι κοιτάζει σε έναν άνδρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.