Συγκίνησε μετά τις δύο διαγνώσεις που τάραξαν τον πλανήτη ο Βασιλιάς Κάρολος: «Κάνω μια ιδιαίτερη προσευχή, είναι μεγάλη μου λύπη που…»

March 29, 2024


Ο βασιλιάς Κάρολος προχώρησε σε δημόσιο μήνυμα για το Πάσχα, όπως είχε προμηνυθεί, στον αστερισμό της διάγνωσης του ιδίου και της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο, με τον μονάρχη να μιλά για την περιπέτεια, που περνούν όλοι στο παλάτι.Ο βασιλιάς Κάρολος δήλωσε ότι συνεχίζει να υπηρετεί το έθνος με «όλη μου την καρδιά» σε ένα προσωπικό πασχαλινό μήνυμα μετά τη διάγνωση του καρκίνου του ίδιου και της πριγκ…


Ο βασιλιάς Κάρολος προχώρησε σε δημόσιο μήνυμα για το Πάσχα, όπως είχε προμηνυθεί, στον αστερισμό της διάγνωσης του ιδίου και της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο, με τον μονάρχη να μιλά για την περιπέτεια, που περνούν όλοι στο παλάτι.

Ο βασιλιάς Κάρολος δήλωσε ότι συνεχίζει να υπηρετεί το έθνος με «όλη μου την καρδιά» σε ένα προσωπικό πασχαλινό μήνυμα μετά τη διάγνωση του καρκίνου του ίδιου και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Το βιντεοσκοπημένο ηχητικό μήνυμα μεταδόθηκε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (28.03.2024) για το Καθολικό Πάσχα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στον καθεδρικό ναό του Ουόρσεστερ ενόψει του Πάσχα.

Ο βασιλιάς, ο οποίος ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, μίλησε για την «ιδιαίτερη προσευχή» του αυτό το Πάσχα και εξέφρασε τη «μεγάλη του λύπη» που δεν μπόρεσε να παραστεί στη λειτουργία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.