Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

April 28, 2024


Μια αναπάντεχη αλλαγή έγινε στο πρόγραμμα της Δέσποινας Βανδή, η οποία βρίσκεται στην Αυστραλία για επαγγελματικούς λόγους.Στο αποψινό 10ο live του J2US, στο οποίο συμμετέχει η τραγουδίστρια, έγινε γνωστό πως καλεσμένη της βραδιάς θα είναι η Λένα Ζευγαρά, η οποία θα ξεσηκώσει το κοινό του πλατό αλλά εκείνο που θα βρίσκεται στο σπίτι μέσα από τις ερμηνείες και τα τραγούδια της.Μια ακόμη αλλαγή, που…


Μια αναπάντεχη αλλαγή έγινε στο πρόγραμμα της Δέσποινας Βανδή, η οποία βρίσκεται στην Αυστραλία για επαγγελματικούς λόγους.

Στο αποψινό 10ο live του J2US, στο οποίο συμμετέχει η τραγουδίστρια, έγινε γνωστό πως καλεσμένη της βραδιάς θα είναι η Λένα Ζευγαρά, η οποία θα ξεσηκώσει το κοινό του πλατό αλλά εκείνο που θα βρίσκεται στο σπίτι μέσα από τις ερμηνείες και τα τραγούδια της.

Μια ακόμη αλλαγή, που θα ισχύσει για το σημερινό επεισόδιο, έχει να κάνει με την παρουσία της Δέσποινας Βανδή από την κριτική επιτροπή. Η τραγουδίστρια λοιπόν δεν θα είναι παρούσα, καθώς βρίσκεται στο Σίδνεϋ για ζωντανή εμφάνιση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη θέση της Βανδή θα δούμε μια εκρηκτική παρουσία που θα μας εντυπωσιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.