Χάρης Ρώμας: «Αισθάνομαι 100% άντρας, πάντα αισθανόμουν, τιμή μου και καμάρι μου οι επιλογές μου»

April 28, 2024


Μια ειλικρινή και εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις σeξουαλικές του προτιμήσεις.Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το ότι δίπλα στο όνομά του στο Google, μεταξύ άλλων βγαίνει και το «Χάρης Ρώμας γκέι», εκείνος απάντησε: «Είναι κάτι το οποίο δε με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωή. Έχω περάσει από όλες τις ερωτiκές φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή …


Μια ειλικρινή και εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις σeξουαλικές του προτιμήσεις.

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το ότι δίπλα στο όνομά του στο Google, μεταξύ άλλων βγαίνει και το «Χάρης Ρώμας γκέι», εκείνος απάντησε: «Είναι κάτι το οποίο δε με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωή. Έχω περάσει από όλες τις ερωτiκές φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος.

Χάρης Ρώμας

«Ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος»

Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άντρας από εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άντρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άντρας», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε επίσης: Χάρης Ρώμας: «Η σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος – Αν δεν είχε αποβάλει, το παιδί αυτό τώρα θα είχε τρεις πατεράδες» (video)

Και τόνισε στη συνέχεια: «Έχω ζήσει και με γυναίκες και με χιλόπιτες και με το αντίστροφο βέβαια, με το να αποχωρώ από σχέσεις, γιατί πιθανώς έψαχνα κάτι άλλο και το κατάλαβα πολύ αργότερα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.