Μαίρη Συνατσάκη: Η αιχμηρή απάντηση στον Ηλία Ψινάκη – «Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και…»

April 28, 2024


Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στον Ηλία Ψινάκη μετά την χθεσινή 27/4 δήλωση του πως δεν την συμπαθεί για ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί το 2022. Συγκεκριμένα, η πρώην παρουσιάστρια είχε κάνει μια ανάρτηση εναντίον του εξαιτίας μιας κίνησης που είχε κάνει δημόσια στην τηλεόραση στην Κατερίνα Λιόλιου – δείτε το βίντεο και την ανάρτηση της.Τότε ο Ηλίας Ψινάκης δεν είχε δώσει κάποια απάντηση, ωστόσο …


Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στον Ηλία Ψινάκη μετά την χθεσινή 27/4 δήλωση του πως δεν την συμπαθεί για ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί το 2022. Συγκεκριμένα, η πρώην παρουσιάστρια είχε κάνει μια ανάρτηση εναντίον του εξαιτίας μιας κίνησης που είχε κάνει δημόσια στην τηλεόραση στην Κατερίνα Λιόλιουδείτε το βίντεο και την ανάρτηση της.

Τότε ο Ηλίας Ψινάκης δεν είχε δώσει κάποια απάντηση, ωστόσο στο live του J2us με αφορμή την κριτική του στον σύντροφό της Ίαν Στρατή είπε πως «Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας. Δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά για τα metoo κλπ, μου είχε κάνει κάτι», είπε και ξεκίνησε ζωντανά μια κόντρα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στον Ηλία Ψινάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη πριν από λίγα λεπτά έχοντας πληροφορηθεί τα όσα ειπώθηκαν, θέλησε να απαντήσει στον Ηλία Ψινάκη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ.Ψινλακη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σeξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές.

Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του.

Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή», έγραψε στην ανάρτηση της η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη για Ηλία Ψινάκη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.