Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Ο Γιώργος θέλει και τρίτο, αλλά…» – Τι αποκαλύπτει για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στην ζωή της

March 28, 2024


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 28/3. Οι δυο τους δεν είναι μόνο ζευγάρι στην ζωή αλλά και στο Just the 2 of Us, όπου τους απολαμβάνουμε φέτος.Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και με αφορμή τη συμμετοχή τους στο …


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 28/3. Οι δυο τους δεν είναι μόνο ζευγάρι στην ζωή αλλά και στο Just the 2 of Us, όπου τους απολαμβάνουμε φέτος.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και με αφορμή τη συμμετοχή τους στο show μίλησαν για τους λόγους που είπαν μαζί αυτό το μεγάλο “ναι” ενώ μετέφεραν και το κλίμα που επικρατεί στα παρασκήνια

Οι δηλώσεις της Γαλάτειας Βασιλειάδη για τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Αυτή την φορά, ωστόσο στις δηλώσεις της, η Γαλάτεια Βασιλειάδη αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος θέλει να κάνουν και τρίτο παιδί, αλλά εκείνη το αποφεύγει. «Ο Γιώργος θέλει τρίτο παιδί. Αλλά ο Γιώργος το γεννάει; Ο Γιώργος είναι εννιά μήνες έγκυος και κάνει εμετούς; Αν έρθει, με χαρά αλλά προς το παρόν το αποφεύγω λίγο» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.