Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Το χλιδάτο πάρτι στο Λονδίνο και οι φωτογραφίες που έφεραν πολλά σχόλια

March 28, 2024


Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέων Πατίτσα είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και δεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δυο παιδιά τους να είναι και οι κύριες προτεραιότητες τους.Βέβαια, κάνουν και από κοινού οι δυο τους διάφορα ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να περνάνε λίγο χρόνο μόνοι τους και να κρατούν την φλόγα του έρωτα τους αναμμένη.Αυτή τη φορά, …


Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέων Πατίτσα είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και δεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δυο παιδιά τους να είναι και οι κύριες προτεραιότητες τους.

Βέβαια, κάνουν και από κοινού οι δυο τους διάφορα ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να περνάνε λίγο χρόνο μόνοι τους και να κρατούν την φλόγα του έρωτα τους αναμμένη.

Το ταξίδι Χρουσαλά – Πατίτσα στο Λονδίνο

Αυτή τη φορά, Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσα αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και έδωσαν το παρών σε ένα λαμπερό και χλιδάτο πάρτι με θέμα τον βυθό της θάλασσας. Οι φωτογραφίες μάλιστα που δημοσίευσε η πρώην παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι μαγευτικές.

Η Μαριέττα μάλιστα, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο μάξι γοργονέ γεμάτο λάμψη φόρεμα της. Στο πλευρό της ο σύζυγός της φορούσε μαύρο σμόκιν.

Οι αναρτήσεις στο προφίλ της έφεραν πολλά σχόλια με διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν. Υπήρχαν ωστόσο και αυτοί που σχολίασαν αρνητικά…

Δείτε εδώ και φωτογραφίες από το ταξίδι τους στα χιόνια!


Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε 14 χρόνια πριν, το 2010, και την περίοδο που απέκτησαν τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο, στόχος τους είναι να μπορούν να παρέχουν στους γιους τους μία ζωή γεμάτη εμπειρίες, ανέσεις και κυρίως ασφάλεια.

Το σπίτι τους λοιπόν περιέχει 16 δωμάτια, 2 πισίνες, γuμναστήριο στο υπόγειο του σπιτιού, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο του κτιρίου. Μόνο η κουζίνα του σπιτιού αγγίζει τα 100 τ.μ., ενώ το προσωπικό του ζευγαριού μένει σε διαφορετικό σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων.

Στον κήπο του σπιτιού υπάρχουν παντού παιχνίδια για τα παιδιά, όπως επίσης και ένα δεντρόσπιτο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει εσωτερική ασφάλεια και κάμερες περιμετρικά του κτήματος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.