Δυστυχώς η Ελένη Δήμου έκανε γνωστή την αλήθεια για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ήθελα τώρα να τον επισκεφθώ, αλλά μου είπαν…»

March 9, 2024


Η Ελένη Δήμου μίλησε πρόσφατα για αρκετά στο «Πάμε Δανάη» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο και την τωρινή του κατάσταση, με τις φήμες να έχουν «φουντώσει».Συγκεκριμένα, η ίδια είπε: «Θυμάμαι τον Γιώργο Μαρίνο ως έναν πολύ ταλαντούχο άνθρωπο, ο οποίος δεν φοβήθηκε ποτέ να μιλήσει στα χρόνια που υπήρχε χλευασμός για τους γκέι. Την τελευταία μέρα της σεζόν στη «Μέδουσα» έβαλα κάτι παν…


Η Ελένη Δήμου μίλησε πρόσφατα για αρκετά στο «Πάμε Δανάη» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο και την τωρινή του κατάσταση, με τις φήμες να έχουν «φουντώσει».

Συγκεκριμένα, η ίδια είπε: «Θυμάμαι τον Γιώργο Μαρίνο ως έναν πολύ ταλαντούχο άνθρωπο, ο οποίος δεν φοβήθηκε ποτέ να μιλήσει στα χρόνια που υπήρχε χλευασμός για τους γκέι. Την τελευταία μέρα της σεζόν στη «Μέδουσα» έβαλα κάτι παντοφλάκια με μικρά φτερά και μου είπε “μαρή, που πας με το κανταΐφι στα πόδια”; Ήθελα τώρα να τον επισκεφτώ, ζήτησα να μάθω πως μπορώ να έχω πρόσβαση, αλλά δεν τα κατάφερα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.