Έλενα Τσαγκρινού: Χέρι χέρι με τον Dj Stephan – Νέα έξοδος για την εγκυμονούσα και τον σύντροφό της

March 9, 2024


Η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της, Dj Stephan αναμένεται σε λίγους μήνες να γίνουν γονείς με την τραγουδίστρια να ανακοινώνει πρόσφατα, πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ την ανάρτησή της).Μπορεί η γνωστή τραγουδίστρια να είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο το ζευγάρι δεν το έβαλε κάτω και έτσι τα ευχάριστα νέα, που τόσο πολύ περίμεναν, ήρθαν και πλημμύρισαν τη ζωή τους ξαν…


Η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της, Dj Stephan αναμένεται σε λίγους μήνες να γίνουν γονείς με την τραγουδίστρια να ανακοινώνει πρόσφατα, πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Μπορεί η γνωστή τραγουδίστρια να είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο το ζευγάρι δεν το έβαλε κάτω και έτσι τα ευχάριστα νέα, που τόσο πολύ περίμεναν, ήρθαν και πλημμύρισαν τη ζωή τους ξανά με χαμόγελο.

Η έξοδος της Έλενας Τσαγκρινού χέρι – χέρι με τον Dj Stephan

Η χαρά στα πρόσωπα και των δύο είναι εμφανής. Πρόσφατα μάλιστα ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε αποκλειστικά την Τσαγκρινού και τον Dj Stephan να περπατάνε χέρι χέρι έξω από γνωστό μαγαζί του Πειραιά – με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Έλενας να φαίνεται ξεκάθαρα πια!

Έλενα Τσαγκρινού - Dj Stephan
Έλενα Τσαγκρινού - Dj Stephan - Εγκυμοσύνη

Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA συνάντησε την Τρίτη 27/2/24 την Έλενα Τσαγκρινού και τον σύντροφό της στην πρώτη τους έξοδο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευσα. Αλλά ήρθε η στιγμή που δεν αντέχαμε άλλο για να φύγει και ένα βάρος από πάνω μας. Θέλω να πάνε όλα καλά. Είμαι στις αρχές του 4ου μήνα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια η οποία σε 5 μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

«Δεν είναι εύκολο το να έχεις μια αποβολή και να ξανά προσπαθείς. Αλλά είχαμε κοντά μας τους γονείς μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά», συμπλήρωσε για την αποβολή της.

«Αισθάνομαι ευλογημένος που περιμένουμε παιδάκι», είπε με τη σειρά του ο Dj Stephan

«Κάναμε τεστ και η Έλενα έκανε μπάνιο και εμείς χοροπηδούσαμε από την χαρά μας μέσα στο μπάνιο», ανέφερε στην συνέχεια για τον τρόπου που έμαθαν πως περιμένουν παιδάκι.

«Είμαστε λίγο μαζεμένοι με το τι όνομα θα δώσουμε στο παιδί», συμπλήρωσαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.