Κάθετη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ίαν Στρατή: «Όφειλε να υπερασπιστεί τη μητέρα του παιδιού του» (video)

April 28, 2024


Την επίθεση που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης στη Μαίρη Συνατσάκη και το γεγονός ότι έμεινε ο Ίαν Στρατής έμεινε αμέτοχος, σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.«Όταν σου λένε ότι δεν είναι συμπαθής η μητέρα του παιδιού σου, οφείλεις να πάρεις μέρος και να πεις κάτι. Περίμενα ο Ίαν να μιλήσει, γιατί έχει άποψη», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.«Αυτό το θέμα έχει πάρα πολλές πτυχές. Ως προς τον Ίαν και εγώ θεωρώ ότ…


Την επίθεση που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης στη Μαίρη Συνατσάκη και το γεγονός ότι έμεινε ο Ίαν Στρατής έμεινε αμέτοχος, σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Όταν σου λένε ότι δεν είναι συμπαθής η μητέρα του παιδιού σου, οφείλεις να πάρεις μέρος και να πεις κάτι. Περίμενα ο Ίαν να μιλήσει, γιατί έχει άποψη», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Αυτό το θέμα έχει πάρα πολλές πτυχές. Ως προς τον Ίαν και εγώ θεωρώ ότι είναι θέμα επιλογής το ότι δε μίλησε. Με τη στάση του αυτή έδειξε ότι δεν ήθελε να μπει αυτή τη συζήτηση την συγκεκριμένη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.