Κρατιόταν μήνες, έτοιμη τα πει όλα η Δανάη Μπάρκα: «Ε τώρα θα το αποκαλύψω!» (video)

March 9, 2024


Σε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη προχώρησε η Δανάη Μπάρκα, στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».Εδώ και καιρό, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ωστόσο, απέφευγαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις και δημοσιεύσεις στα social media.Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα αυτό έχει αλλάξει και ο τηλεοπτικός φακός τους έχει συναντήσει σε εξόδους τους, ενώ εκείν…


Σε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη προχώρησε η Δανάη Μπάρκα, στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Εδώ και καιρό, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ωστόσο, απέφευγαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις και δημοσιεύσεις στα social media.

Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα αυτό έχει αλλάξει και ο τηλεοπτικός φακός τους έχει συναντήσει σε εξόδους τους, ενώ εκείνη την ημέρα των γενεθλίων του, δημοσίευσε για πρώτη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο όπου φαίνεται κανονικά το πρόσωπό του.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για το ζευγάρι. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε:

«Τι ωραία τούρτα ήταν αυτή στον “κολλητό”; Πειράζω την Ευρυδίκη συνέχεια και λέω τον Γρηγόρη “κολλητό”. Ε τώρα θα το αποκαλύψω, αφού είδαμε και το story. Καλά δε θα αποκαλύψω τίποτα τρελό. Στα γενέθλιά μου, λοιπόν, τον Νοέμβρη, ήρθαν και νομίζω ότι ήταν από τις πρώτες τους κοινές εξόδους με κόσμο. Προφανώς και ήξεραν ότι όλο αυτό είναι προστατευμένο και όντως ποτέ δε μαθεύτηκε ή δε βγήκε κάτι προς τα έξω από τη στιγμή που πρόσεχαν κι εκείνοι.

Οπότε, με το που έρχεται η Ευρυδίκη, μου λέει “ήρθα με τον Γρηγόρη”. Της λέω “μην αγχώνεσαι, περάστε υπέροχα, να είναι ο άνθρωπος άνετος”. Και πηγαίνω και του λέω “άκου, κολλητέ, θα περάσεις πολύ ωραία εδώ”. Για να τον “λύσω” λίγο. Οπότε, από τότε πηγαίνω και τη ρωτάω “Ευρυδίκη, τι κάνει ο κολλητός;”», είπε γελώντας και στη συνέχεια επισήμανε:

«Για να μην του ταράξουμε όμως την ψυχική υγεία, ούτε αυτουνού ούτε της Ευρυδίκης, ας αλλάξουμε θέμα. Χρόνια πολλά να του ευχηθούμε και να προσέχει αυτό το “θαύμα”».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.