«Ασπίδα» η Ελένη Μενεγάκη για την Άντζελα Δημητρίου – «Περνά πολύ δύσκολη περίοδο και θέλει από όλους μας…» (video)

March 9, 2024


Την συνέντευξη που παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου στο Ενώπιος Ενωπίω σχολίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/3) μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για τον Νότη Σφακιανάκη.Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης της μητέρας και για την σχέση της με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη.Όλοι στο πάνελ ανέφεραν πως φαίνεται ότ…


Την συνέντευξη που παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου στο Ενώπιος Ενωπίω σχολίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/3) μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για τον Νότη Σφακιανάκη.

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης της μητέρας και για την σχέση της με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη.

Όλοι στο πάνελ ανέφεραν πως φαίνεται ότι είναι πικραμένη αυτό το διάστημα από όλα όσα της έχουν συμβεί, με την παρουσιάστρια να επισημαίνει πως την έκανε να αισθανθεί περίεργα. Δήλωσε, μάλιστα, πως δεν θα ήθελε να μιλήσει ξανά για εκείνη υπό αυτές τις συνθήκες.

«Τι να πω; Κάπως ένιωσα από αυτά που είδα… Η Άντζελα όλη της τη διαδρομή την έχει κάνει με τη μητέρα της δίπλα. Η μητέρα της δεν εμφανίστηκε στη ζωή της Άντζελας επειδή απέκτησε την Όλγα. Να θυμηθούμε ότι αυτή η γυναίκα δουλεύει από τότε που ήταν νεαρό κορίτσι, 12 χρονών παιδί. Και η σχέση τους με όλα αυτά που έχει ζήσει… Ο καθένας μας έχει κάνει μία διαδρομή, ποτέ δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις στη ζωή σου… Η μαμά της ήταν πάντα εκεί, μένανε μαζί δηλαδή. Είναι μια γυναίκα σε μία ηλικία που μέχρι σήμερα είχε τη μάνα της δίπλα και τώρα μόνη.

Όσο και να μας φαίνεται περίεργο σε κάποιους… Σκεφτείτε όσο χρονών είναι σήμερα η Άντζελα, ζούσε με αυτή τη μάνα. Είχαν τριβή και είχαν αλληλοστηριχθεί. Είναι μια πολύ δύσκολη νομίζω περίοδος για την Άντζελα. Εγώ νομίζω πως θέλει με έναν τρόπο και από όλους εμάς που τη ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε διασκεδάσει με τα τραγούδια της, την ξέρουμε… Ε ας δείξουμε και εμείς με έναν τρόπο τον σεβασμό μας και την αγάπη μας. Πρότασή μου.

Με μια διακριτικότητα σε ό,τι αφορά την ίδια και τη ζωή της. Θα μου πεις “και εσύ σήμερα το συζητάς”. Μέχρι εκεί θέλω να το συζητήσω και δε θέλω να το ξανασυζητήσω. Θέλω να ξανασυζητήσω για την Άντζελα όταν θα βγάλει νέο δίσκο, όταν θα κάνει κάτι άλλο. Όταν και η ίδια θα νιώθει πολύ καλύτερα. Πραγματικά με αγάπη το λέω», είπε χαρακτηριστικά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.