«Ο πατέρας μου την έστειλε»: Συγκινεί ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, μεγάλωσε και ποζάρει αγκαλιά με το κορίτσι του

April 28, 2024


Ερωτευμένος είναι και δεν το κρύβει ο Νίκος Μπάρκουλης, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, πρόσφατα απασχόλησε τα μέσα μετά από μία είδηση, που κυκλοφόρησε πως ο νεαρός εκτός από την επαγγελματική του ενασχόληση με τα social media έχει γίνει παράλληλα και οδηγός ταξί. Από τη μεριά του, ο 22χρονος διέψευσε την είδηση και εξήγησε τι έχει συμβ…


Ερωτευμένος είναι και δεν το κρύβει ο Νίκος Μπάρκουλης, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, πρόσφατα απασχόλησε τα μέσα μετά από μία είδηση, που κυκλοφόρησε πως ο νεαρός εκτός από την επαγγελματική του ενασχόληση με τα social media έχει γίνει παράλληλα και οδηγός ταξί. Από τη μεριά του, ο 22χρονος διέψευσε την είδηση και εξήγησε τι έχει συμβεί.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Νίκος Μπάρκουλης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο TikTok με τη νέα του σύντροφο, με την οποία τον βλέπουμε να ποζάρει full in love.

Νίκος Μπάρκουλης: Η συγκινητική ανάρτηση και ο «διάλογος» με τον πατέρα του

Στην ίδια ανάρτηση, ο Νίκος Μπάρκουλης μνημονεύει τον πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν ο Νίκος ήταν ακόμα πολύ μικρός σε ηλικία. Έτσι λοιπόν, ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού αφήνει να εννοηθεί πως θα ήθελε να είχε γνωρίσει το κορίτσι του στον πατέρα του.

Με μία δεύτερη φωτογραφία του πατέρα του, ο Νίκος Μπάρκουλης ανέφερε την απάντηση που θα περίμενε να του δώσει ο Ανδρέας Μπάρκουλης συγκινώντας πολλούς από τους ακόλουθους του.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρκουλη με τη σύντροφό του: «Μακάρι να την είχες γνωρίσει μπαμπά», έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης. «Να την γνωρίσω; Εγώ στην έστειλα», ήταν η απάντηση που φαντάζεται ο νεαρός ότι θα του έδινε ο πατέρας του.

Νίκος Μπάρκουλης

Ανδρέας Μπάρκουλης

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.