Σοφία Χατζηπαντελή: Δείχνει φάτσα φόρα το στήθος της σε επιβάτες τρένου (photo)

March 9, 2024


Σε διαφημιστική καμπάνια του Jean Paul Gaultier συμμετείχε η Σοφία Χατζηπαντελή, για της ανάγκες της οποίας μπήκε σε τρένο και ταξίδεψε στην Ευρώπη.Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, φαίνεται η Σοφία Χατζηπαντελή να στέκεται πίσω από μια τζαμαρία και να… σηκώνει την μπλούζα της, για να δείξει το στήθος της σε όσους βρίσκονταν μπροστά της στο τρένο.Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω κάνει…


Σε διαφημιστική καμπάνια του Jean Paul Gaultier συμμετείχε η Σοφία Χατζηπαντελή, για της ανάγκες της οποίας μπήκε σε τρένο και ταξίδεψε στην Ευρώπη.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, φαίνεται η Σοφία Χατζηπαντελή να στέκεται πίσω από μια τζαμαρία και να… σηκώνει την μπλούζα της, για να δείξει το στήθος της σε όσους βρίσκονταν μπροστά της στο τρένο.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω κάνει αυξητική στήθους, για να αρέσω σε εμένα, γιατί πρέπει να με πούνε “βίζιτ@”;» (video)

Η ίδια έκανε repost το στιγμιότυπο που αναρτήθηκε και έγραψε: «Θα με διώξουν από αυτό το τρένο».

Η Σοφία Χατζηπαντελή δείχνει το στήθος της σε επιβάτες τρένου

Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή: Η ανακοίνωση που έκανε και η δύσκολη απόφαση για την υγεία της

Η Σοφία Χατζηπαντελή ανακοίνωσε στο instagram ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το μόντελινγκ, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία της

Ειδικότερα, το μοντέλο και πρώην κριτής του My Style Rocks και του GNTM, πήρε την απόφαση, την οποία ανακοίνωσε μέσω instastories, να κάνει ένα διάλειμμα από τον χώρο της μόδας.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της, υπογράμμισε: «Μία πραγματικά δύσκολη απόφαση για μένα ήταν να μείνω εκτός μόδας αυτόν τον μήνα, λόγω της ψυχικής μου υγείας. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που βάζω πρώτο τον εαυτό μου και το να επανέλθω στα φυσιολογικά μου επίπεδα, πριν σκεφτώ την καριέρα μου. Να περνάτε όλοι καλά».

undefined

Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή: Η ανακοίνωση που έκανε και η δύσκολη απόφαση για την υγεία της

Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή: Η ανακοίνωση που έκανε και η δύσκολη απόφαση για την υγεία της

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.