Είναι 22 χρόνια μαζί και ακόμα τρελά ερωτευμένοι – Αυτός είναι ο ψηλός, μελαχρινός σύζυγος της Ναταλίας Δραγούμη

October 14, 2023


Η Ναταλία Δραγούμη, μπορεί να απέχει το τελευταίο διάστημα από την τηλεόραση, ωστόσο πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Τζένη Καρέζη στο «Αμπιγιέρ», στο Θέατρο Διάνα στην παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», ενώ συμμετέχει και στην παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» με την Μιμή Ντενίση. Με αφορμή, λοιπόν, τη θεατρική της παρουσία, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Ελ…


Η Ναταλία Δραγούμη, μπορεί να απέχει το τελευταίο διάστημα από την τηλεόραση, ωστόσο πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Τζένη Καρέζη στο «Αμπιγιέρ», στο Θέατρο Διάνα στην παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», ενώ συμμετέχει και στην παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» με την Μιμή Ντενίση. Με αφορμή, λοιπόν, τη θεατρική της παρουσία, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, την Παρασκευή 13/10.

Πέρα από την καριέρα της, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, στη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και με τον σύζυγό της, με τον οποίο μετρά 22 χρόνια κοινής πορείας, με την ηθοποιό να δηλώνει ακόμα ερωτευμένη με εκείνον.

Δείτε επίσης: «Βλέπω τον εαυτό μου, γuμνή στα τέσσερα» – Η Ναταλία Δραγούμη “έσπασε” τη σιωπή της για τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο της Αθήνας

Η δημόσια ερωτiκή εξομολόγηση της Ναταλίας Δραγούμη για τον σύζυγό της

«Είμαι εξαρτημένη από τη δουλειά μου κι αυτό είναι λίγο φοβιστικό, ειδικά τώρα που ενηλικιωθήκαν τα παιδιά μου. Με τρομάζει η αδράνεια, είναι εχθρός μου. Με τρομάζει ο χρόνος, γιατί πρέπει να εγκαταλείψω το παιδί που έχω μέσα μου. Μια μετάβαση είναι πάντα δύσκολη αλλά έχει και τα καλά του γιατί τώρα μπορώ να πάω ένα διήμερο με τον άντρα μου. Με φοβίζει μήπως δεν προλάβω να κάνω πράγματα που θέλω, με φοβίζει που η σωματικότητα μου θα είναι διαφορετική», είπε αρχικά.

Για τα παιδιά της δήλωσε: «Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και φύγουν είναι μια άλλη φάση και αυτό απασχολεί πολύ κόσμο. Μου λείπει το ότι δεν είμαι ο σοφέρ των παιδιών μου, μου λείπουν οι ώρες μέσα στο αυτοκίνητο που μιλούσα πιο προσωπικά με τα παιδιά μου. Η μητέρα μου πάντα μου έκανε πλύση εγκεφάλου για τα παιδιά. Είναι παλαιών αρχών το να λες στο παιδί σου κάνε παιδιά. Πάντα έλεγα ότι και να μην βρω αυτόν που θέλω για να κάνω παιδί, θα κάνω μόνη μου», καταλήγοντας για τον καλό της: «Με τον άνδρα μου είμαστε 22 χρόνια επειδή θέλουμε και έχουμε τη λαχτάρα να είμαστε μαζί. Με τον άντρα μου ερωτευτήκαμε και αυτό δεν ξεχνιέται. Ο έρωτας φεύγει και έρχεται με διαφορετικές μορφές».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.