«Σήμερα που είναι; Μου λείπουν!» – Το ”καρφί” της Ελονώρας Μελέτη τη συμμετοχή στις εκλογές

October 8, 2023


Ημέρα εκλογών σήμερα (8/10) και πολλά από τα πρόσωπα, που έχουν δημόσιο λόγο και βήμα έσπευσαν στις κάλπες, καθώς πολλοί από αυτούς επέλεξαν να φωτογραφηθούν μέσα στο εκλογικό κέντρο, που ανήκουν.Μέσα από το instagram της Ελεονώρας Μελέτη είδαμε την παρουσιάστρια να κάνει κάτι διαφορετικό από τον πολύ κόσμο. Πιο αναλυτικά, η ίδια έκανε ένα story, με το οποίο ”καταδίκαζε” την αποχή από τις αυτοδι…


Ημέρα εκλογών σήμερα (8/10) και πολλά από τα πρόσωπα, που έχουν δημόσιο λόγο και βήμα έσπευσαν στις κάλπες, καθώς πολλοί από αυτούς επέλεξαν να φωτογραφηθούν μέσα στο εκλογικό κέντρο, που ανήκουν.

Μέσα από το instagram της Ελεονώρας Μελέτη είδαμε την παρουσιάστρια να κάνει κάτι διαφορετικό από τον πολύ κόσμο. Πιο αναλυτικά, η ίδια έκανε ένα story, με το οποίο ”καταδίκαζε” την αποχή από τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε σχέση με τις εθνικές.

Η παρουσιάστρια έχει πάντα άποψη για κοινωνικά και πολιτικά θέματα και έτσι αυτή τη φορά έκανε σαφές, πως δε χρειάζεται να προβάλλουμε την ψήφο μας, αρκεί να είμαστε ενεργοί πολίτες ασκώντας τα εκλογικά μας δικαιώματα.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Όλοι αυτοί, που έβγαζαν φώτο μπροστά στην κάλπη στις εθνικές εκλογές, σήμερα που είναι; Μου λείπουν!», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μελέτη - εκλογές

Νωρίτερα η Ελεονώρα Μελέτη έκανε σαφές ένα insta story μέσα από το οποίο στήριξε ανοιχτά την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία ήταν υποψήφια για τον Δήμο Αθηναίων, ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών.

Μελέτη - Γκαγκάκη

Που ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί και οι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς, στο 2673ο εκλογικό τμήμα, αφού πρώτα επαλήθευσε τα στοιχεία του με την ηλεκτρονική ταυτότητα και στη συνέχεια συνομίλησε με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Λίγο αργότερα δήλωσε στις κάμερες:

«Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της αυτοδιοίκησης. Ψηφίζουμε για μια καλύτερη καθημερινότητα, για ποιοτικές υπηρεσίες πρόνοιας, υγείας και αναπτυξιακή δυναμική. Η ΝΔ δεν έχει κρύψει ότι έχει δώσει πολιτική διάσταση στις εκλογές γιατί θέλουμε πρωτίστως στις περιφέρειες να εκλέξουμε ανθρώπους που ασπάζονται το πρόγραμμά μας για μια καλύτερη Ελλάδα με έντονη αναπτυξιακή δυναμική. Οι πολίτες θα επιλέξουν ελεύθερα τους τοπικούς άρχοντες που εκείνοι κρίνουν ότι θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις αυτοδιοικητικές τους ανάγκες. Καλημέρα σε όλες και σε όλους και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.