Λαμπερές οι παρουσιάστριες τη βραδιά των εκλογών – Με μωβ η Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ και λευκό η Τζίμα στο Mega

October 8, 2023


Μια ιδιαίτερη ημέρα είναι η Κυριακή (8/10), καθώς λίγο μετά τις 7 μ.μ έκλεισαν οι κάλπες και έτσι ξεκινάει η καταμέτρηση σχετικά με τους υποψηφίους των Περιφερειακών – Δημοτικών εκλογών 2023 (δείτε εδώ πως ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί).Η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ και η Ράνια Τζίμα στο Mega θα είναι τα πρωταγωνιστικά πρόσωπά, καθώς και οι δύο κυρίες παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων μεταφέροντας τις εξε…


Μια ιδιαίτερη ημέρα είναι η Κυριακή (8/10), καθώς λίγο μετά τις 7 μ.μ έκλεισαν οι κάλπες και έτσι ξεκινάει η καταμέτρηση σχετικά με τους υποψηφίους των Περιφερειακών – Δημοτικών εκλογών 2023 (δείτε εδώ πως ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί).

Η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ και η Ράνια Τζίμα στο Mega θα είναι τα πρωταγωνιστικά πρόσωπά, καθώς και οι δύο κυρίες παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων μεταφέροντας τις εξελίξεις από τα εκλογικά κέντρα.

Οι εμφανίσεις της Σίας Κοσιώνη και της Ράνιας Τζίμα τη βραδιά των εκλογών

Αξίζει να παραδεχτούμε, πως και οι δύο δημοσιογράφοι ήταν πολύ κομψά ντυμένες με την Σία Κοσιώνη να επιλέγει ένα μωβ σύνολο και η Ράνια Τζίμα τοπ σε λευκό χρώμα με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο λαιμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.