Στις κάλπες με την Σία Κοσιώνη και τα 4 παιδιά του – Η οικογενειακή εμφάνιση του Κώστα Μπακογιάννη στην ψηφοφορία (video)

October 8, 2023


Λίγα λεπτά μετά τις 12.00 μ.μ ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε στο 10ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών, προκειμένου να ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα. Με την ευκαιρία, δέιτε πως πέρασε την ημέρα πριν τις εκλογές.Ο Δήμαρχος Αθηνών και εκ νέου υποψήφιος, εμφανίστηκε χαμογελαστός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη και τα τέσσερα παιδιά του.Οι κάλπες των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλο…


Λίγα λεπτά μετά τις 12.00 μ.μ ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε στο 10ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών, προκειμένου να ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα. Με την ευκαιρία, δέιτε πως πέρασε την ημέρα πριν τις εκλογές.

Ο Δήμαρχος Αθηνών και εκ νέου υποψήφιος, εμφανίστηκε χαμογελαστός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη και τα τέσσερα παιδιά του.

Στις κάλπες με την Σία Κοσιώνη και τα 4 παιδιά του - Η οικογενειακή εμφάνιση του Κώστα Μπακογιάννη στην ψηφοφορία (video)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Οι κάλπες των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών άνοιξαν στις 7.00 π.μ και θα κλείσουν στις 19.00 το απόγευμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.