«Μου είπε “μάλλον θα…”» – Οι τελευταίες λέξεις της Μαίρης Χρονοπούλου στη συνομιλία της με τον Σπύρο Μπιμπίλα

October 7, 2023


Θλίψη σκορπίστηκε με την είδηση πως η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10 στο νοσοκομείο όπου παρέμενε τις τελευταίες ημέρες, λόγω του ατυχήματος που είχε στο σπίτι της, το οποίο την άφησε σε κωματώδη κατάσταση.Ο καλός της φίλος, Σπύρος Μπιμπίλας, αφού την αποχαιρέτησε με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παραχώρησε μερικές δηλώσε…


Θλίψη σκορπίστηκε με την είδηση πως η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10 στο νοσοκομείο όπου παρέμενε τις τελευταίες ημέρες, λόγω του ατυχήματος που είχε στο σπίτι της, το οποίο την άφησε σε κωματώδη κατάσταση.

Ο καλός της φίλος, Σπύρος Μπιμπίλας, αφού την αποχαιρέτησε με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παραχώρησε μερικές δηλώσεις και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, αποκαλύπτοντας την τελευταία του συνομιλία μαζί της.

Οι τελευταίες λέξεις της Μαίρης Χρονοπούλου στη συνομιλία της με τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, μου είπε “Σπύρο, μάλλον θα πεθάνω”. Ήταν σαν κάτι να είχε προαισθανθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Έτσι μιλούσε για τον θάνατό της – Η συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου 5 μήνες πριν φύγει από τη ζωή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.