Ερωτευμένος ο γιος του Αλέξη Κούγια: «Πολύ όμορφη κοπέλα! Μου τη σύστησε»

October 7, 2023


Την Παρασκευή 6/10 ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε μία ιδιαίτερη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, στην οποία μίλησε, πέρα από τις υποθέσεις του και τον Στέφανο Κασσελάκη – τον οποίο έχει κατακεραυνώσει επανειλημμένα, για την προσωπική του ζωή, τη μάχη του με τον καρκίνο, αλλά και τα παιδιά του.Μάλιστα, αναφερόμενος στον γιο του, αποκάλυψε πως πλέον έχει φύγει από το σπίτι όπου έμε…


Την Παρασκευή 6/10 ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε μία ιδιαίτερη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, στην οποία μίλησε, πέρα από τις υποθέσεις του και τον Στέφανο Κασσελάκη – τον οποίο έχει κατακεραυνώσει επανειλημμένα, για την προσωπική του ζωή, τη μάχη του με τον καρκίνο, αλλά και τα παιδιά του.

Μάλιστα, αναφερόμενος στον γιο του, αποκάλυψε πως πλέον έχει φύγει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί, κι αυτό γιατί ερωτεύτηκε και εδώ και λίγο καιρό μένει με την σύντροφό του. Η κόρη του, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια για τα παιδιά του

«Ο καρκίνος είναι μια καθημερινή μάχη. Τη μια μέρα λες δόξα τω Θεώ, την άλλη φορά “βοήθα Παναγιά”. Όμως πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Όπως βλέπετε δεν έχω αλλάξει τη ζωή μου. Χτύπησα παίζοντας ποδόσφαιρο. Που σημαίνει πως έχω τις δυνατότητες να παίζω ποδόσφαιρο στην ηλικία μου», είπε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο, δήλωσε: «Τα παιδιά μου έχουν φύγει από το σπίτι. Ο γιος μου συζεί με μια αξιόλογη και πολύ όμορφη κοπέλα εδώ και λίγο καιρό. Βέβαια μου τη σύστησε. Η κόρη μου έφυγε, γιατί ξεκίνησε τις σπουδές της, είναι στο εξωτερικό. Άρα είμαι μόνος μου. Είχα συνηθίσει, γιατί ήρθαν και τα δύο σπίτι μου από 13 χρονών, χωρίς δικαστική απόφαση. Μου λείπουν πολύ. Με τον γιο μου όμως συναντιόμαστε, απλά δεν κοιμάται στο σπίτι. Πάμε στο μπάσκετ, παντού. Έχουμε σχέση όχι πατέρα με γιο, δύο φίλων».

Δείτε επίσης: «Πηγαίνοντας προς την τουαλέτα με πιάνει και μου λέει…» – Τι του ψιθύρισε η μητέρα του τη μέρα που γνώρισε την Εύη Βατίδου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.