«Υπάρχουν μέρες που ξεκινάμε με τραγούδι και μέρες θλιμμένες» – Βαρύ το κλίμα για τη Μπέττυ Μαγγίρα στο I Love ΣουΚου

October 7, 2023


Το δικό της αντίο θέλησε να πει με τη σειρά της στη Μαίρη Χρονοπούλου η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία το πρωί του Σαββάτου 7/10 βγήκε στον αέρα του I Love ΣουΚου στον ΑΝΤ1 με ένα από τα τραγούδια της. Δήλωσε πως πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της, όμως το έργο της είναι σπουδαίο και δεν θα ξεχαστεί.Με βαριά καρδιά, λοιπόν, η παρουσιάστρια την αποχαιρέτησε μιλώντας για τον χαρακτήρα της, τον…


Το δικό της αντίο θέλησε να πει με τη σειρά της στη Μαίρη Χρονοπούλου η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία το πρωί του Σαββάτου 7/10 βγήκε στον αέρα του I Love ΣουΚου στον ΑΝΤ1 με ένα από τα τραγούδια της. Δήλωσε πως πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της, όμως το έργο της είναι σπουδαίο και δεν θα ξεχαστεί.

Με βαριά καρδιά, λοιπόν, η παρουσιάστρια την αποχαιρέτησε μιλώντας για τον χαρακτήρα της, τονίζοντας πως είναι η τελευταία “μεγάλη” σταρ της εποχής της η οποία άφησε την τελευταία της πνοή (δείτε εδώ το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό της).

Το “αντίο” της Μπέττυς Μαγγίρα στη Μαίρη Χρονοπούλου

«Υπάρχουν μέρες που ξεκινάμε με τραγούδι και μέρες θλιμμένες. Καλό ταξίδι! Ήταν η τελευταία μεγάλη σταρ από αυτή την εποχή που έφυγε από τη ζωή. Μου άρεσε ο αυθορμητισμός της γιατί την έκανε μοναδική!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η επιθυμία για την κηδεία της! Που αφήνει την διαθήκη της

Η Μαίρη Χρονοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο εμφανίστηκε στις ομάδες του χορού, σε αρχαία δράματα. Στη θεατρική της καριέρα, συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους θιάσους της Αθήνας και έπαιξε με την ίδια ερμηνευτική ικανότητα σε όλα τα είδη θεάτρου. Το 1972, μάλιστα, συγκρότησε το δικό της θίασο με τον οποίο ανέβασε τα έργα: «Τι ώρα θα γυρίσεις, Πηνελόπη» του Σόμερσετ Μομ και «Ένα καuτό κορίτσι» του Ιάκωβου Καμπανέλη.

Τον Αύγουστο του 1999 υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, που την έχει αναγκάσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ έζησε και πολύ δύσκολες στιγμές. Ήταν παράλυτη, παχύσαρκη και ένιωθε ένα τέρας, όπως είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.