Δέος! Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η Λίμνη Κάρλα από τα 35.000 πόδια μετά την κακοκαιρία Daniel

October 2, 2023


Το Up Stories παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο σχετικά με το πως έχει διαμορφωθεί το τοπίο μετά την κακοκαιρία Daniel που έπληξε την Θεσσαλία.Η φύση έχει πάρει πίσω το κομμάτι που αναλογούσε στην Λίμνη Κάρλα πριν αυτή αποξηραθεί το 1962 και η εικόνα από το Google Earth δείχνει την τρομακτική διαφορά του πριν και μετά της κακοκαιρίας Daniel.Το βίντεο είναι από αεροπλάνο και από τα 35.000 πόδια….


Το Up Stories παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο σχετικά με το πως έχει διαμορφωθεί το τοπίο μετά την κακοκαιρία Daniel που έπληξε την Θεσσαλία.

Η φύση έχει πάρει πίσω το κομμάτι που αναλογούσε στην Λίμνη Κάρλα πριν αυτή αποξηραθεί το 1962 και η εικόνα από το Google Earth δείχνει την τρομακτική διαφορά του πριν και μετά της κακοκαιρίας Daniel.

Το βίντεο είναι από αεροπλάνο και από τα 35.000 πόδια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.