Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο Πόρτο Χέλι – Γλίτωσαν ο 38χρονος οδηγός και ένα 3χρονο παιδί

October 2, 2023


Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ένας 38χρονος με ένα 3χρονο παιδί, οι οποίοι πρόλαβαν ευτυχώς να βγουν εγκαίρως από το όχημα, χωρίς να τραυματιστούν. Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό, ενώ γερανός έβγαλε το αυτοκίνητο από τη θάλασσα.Η ανακοίνωση του Λιμενικού:«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πορτοχελίου, για πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος με επιβαίνοντες στη θάλασσα στον προβλήτα ιχθυόσκαλας το…


Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ένας 38χρονος με ένα 3χρονο παιδί, οι οποίοι πρόλαβαν ευτυχώς να βγουν εγκαίρως από το όχημα, χωρίς να τραυματιστούν. Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό, ενώ γερανός έβγαλε το αυτοκίνητο από τη θάλασσα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πορτοχελίου, για πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος με επιβαίνοντες στη θάλασσα στον προβλήτα ιχθυόσκαλας του λιμένα Κοιλάδας Πορτοχελίου.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός θαλάσσης, ενώ οι δύο επιβαίνοντες, ένας 38χρονος και ένα 3χρονο παιδί, είχαν εξέλθει από το όχημα και βρισκόντουσαν επί του προβλήτα, καλά στην υγεία τους και χωρίς να χρήζουν ιατρικής περίθαλψης.

Το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.