Hailey Bieber: Η τραγωδία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό της

May 10, 2024


Η Hailey Bieber 6 χρόνια μετά τον αρραβώνα της με τον γνωστό τραγουδιστή Justin Bieber ανακοίνωσε με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στα social media (δείτε την εδώ) πως είναι 6 μηνών έγκυος. Σε λιγότερο από 4 μήνες οι δυο τους θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Μπορεί το χαμόγελο να μην φεύγει σχεδόν ποτέ από το πρόσωπό της, αφού στα social media – στα οποία είναι μάλιστα πολύ…


Η Hailey Bieber 6 χρόνια μετά τον αρραβώνα της με τον γνωστό τραγουδιστή Justin Bieber ανακοίνωσε με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στα social media (δείτε την εδώ) πως είναι 6 μηνών έγκυος. Σε λιγότερο από 4 μήνες οι δυο τους θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Μπορεί το χαμόγελο να μην φεύγει σχεδόν ποτέ από το πρόσωπό της, αφού στα social media – στα οποία είναι μάλιστα πολύ ενεργή – δημοσιεύει καθημερινά ξέγνοιαστα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά… ότι λάμπει, λένε, δεν είναι χρυσός κι ότι βλέπεις μπορεί να είναι αλλιώς…

Αλλιώς ήταν και η ζωή της Hailey Bieber, πριν από αρκετούς μήνες και πιο συγκεκριμένα το 2022 όταν εν μια νυκτί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Hailey Bieber: Η απίστευτη περιπέτεια με την υγεία της

Τον Μάρτιο του 2022, νοσηλεύτηκε σε ένα ιατρικό κέντρο της Καλιφόρνια λόγω εγκεφαλικής πάθησης που προκλήθηκε από θρόμβο αίματος με συμπτώματα παρόμοια με αυτά ενός εγκεφαλικού.

«Ό,τι πιο τρομακτικό έχω ζήσει»

Το 25χρονο, τότε, μοντέλο είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Παλμ Σπρινγκς και με μια ανακοίνωσή της στα social είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με το σύζυγό μου όταν άρχισαν να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και μταφέρθηκα στο νοσοκομείο.

Διαπίστωσαν πως υπέστην ένα πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου που προκάλεσε μικρή έλλειψη οξυγόνου, όμως το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα πλήρως μέσα σε μερικές ώρες.

Παρότι πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης είμαι ευγνώμων σε όλους τους απίθανους γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν».

Hailey Bieber: Η τραγωδία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό της

Πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις για την Hailey Bieber

Η Hailey Bieber σε μικρή ηλικία
Η Hailey Bieber σε μικρή ηλικία/ Πηγή φωτογραφία IG @haileybieber

  1. Γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1996 στο Τούσον της Αριζόνα και είναι κόρη του Αμερικανού ηθοποιού Στίβεν Μπάλντουιν και και της Βραζιλιάνας γραφίστριας Κένυα Ντεοντάτο Μπάλντουιν.
  2. Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Αλάια.
  3. Ως παιδί παρακολούθησε το σχολείο της εξ αποστάσεως, ενώ στα εφηβικά της χρόνια πήγαινε στο American Ballet Theater της Νέας Υόρκης.
  4. Ήθελε να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια μπαλέτου, αλλά είχε τραυματισμό στο πόδι και έπρεπε να σταματήσει την εκπαίδευσή της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.