Διάσημη Τικ Τόκερ πέθανε από μεταστατικό σάρκωμα σε ηλικία 31 ετών – «Γεια σας followers, αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, πέθανα γαλήνια»

May 10, 2024


Θρήνος επικρατεί στο Tik Tok με την είδηση πως έφυγε από την ζωή στα 31 της χρόνια από μεταστατικό σάρκωμα διάσημη χρήστης της εν λόγω διαδικτυακής πλατφόρμας. Μάλιστα, μετά το θάνατο της δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό της βίντεο που είχε δημιουργήσει ώστε να δημοσιευθεί αφού πεθάνει.Η 31χρονη διαγνώσθηκε με μεταστατικό σάρκωμα σε ηλικία 28 ετών όταν ήταν στο τρίτο και τελευταίο έτος της βασικής ειδ…


Θρήνος επικρατεί στο Tik Tok με την είδηση πως έφυγε από την ζωή στα 31 της χρόνια από μεταστατικό σάρκωμα διάσημη χρήστης της εν λόγω διαδικτυακής πλατφόρμας. Μάλιστα, μετά το θάνατο της δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό της βίντεο που είχε δημιουργήσει ώστε να δημοσιευθεί αφού πεθάνει.

Η 31χρονη διαγνώσθηκε με μεταστατικό σάρκωμα σε ηλικία 28 ετών όταν ήταν στο τρίτο και τελευταίο έτος της βασικής ειδικότητας στην εσωτερική ιατρική.

Η κοπέλα έγινε γνωστή το 2021 όταν ξεκίνησε να μοιράζεται με το Tik Tok την μάχη που δίνει με τον καρκίνο, με τα βίντεο της να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές. Στόχος της ήταν να μάθει στους ανθρώπους τι είναι το σάρκωμα και να δώσει δύναμη σε όσους αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο εν λόγω τύπος της ασθένειας συνήθως σχηματίζεται στον μαλακό ιστό και συνήθως εμφανίζεται στα πόδια, τα χέρια ή το πίσω μέρος της κοιλιάς. «Τα συμπτώματα του σαρκώματος είναι τόσο σημαντικά γιατί δεν υπάρχει τεστ προσυμπτωματικού ελέγχου. Το σύμπτωμά μου ήταν το πιο κοινό σύμπτωμα στο σάρκωμα μαλακών μορίων», είχε πει σε συνέντευξη της.

Αυτή είναι η 31χρονη που έφυγε από τη ζωή

«Γεια σας followers, αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, πέθανα γαλήνια. Για όσους από εσάς δεν με γνωρίζετε, με λένε Κιμ, γεια! Χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω και σας. Είστε ευπρόσδεκτοι να δείτε όλα τα συναρπαστικά γεγονότα για το σάρκωμα, τις πληροφορίες και την εμπειρία μου με το θάνατο και τον θάνατο από καρκίνο του σαρκώματος», λέει ξεκινώντας το βίντεο της στο Tik Tok h Κίμπερλη Νικς.

«Σας αγαπώ όλους, σας ευχαριστώ πολύ για αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία. Κλαίω με δάκρυα χαράς γιατί όλοι με κάνατε να βρω τόσο πολύ σκοπό στο τέλος της ζωής μου», είπε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός – Είχε διαγνωστεί με καρκίνο της χοληδόχου κύστης

@cancerpatientmd

My journey here is over and i cant thank each and every one of you enough! You have all made me so happy and your comments and support are more than enough to have gotten anyone thriugh anything! If you wish, Please donate through my link in bio to sarcoma cancer research and follow my husband in his updates @LightestCheese #death #dying #palliative #sarcoma #undifferentiatedpleomorphicsarcoma #cancer #cancerpatient #md #resident #medschool

♬ original sound – Cancer Patient, MD

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.