Eurovision 2024: Φόρος τιμής σε δυο θανάτους – Η ανατριχιαστική ιστορία πίσω από το τραγούδι της Ολλανδίας, Europapa

May 10, 2024


Το βράδυ της Πέμπτης 9/5 παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ τον Β ημιτελικό της Eurovision στον οποίο συμμετείχε και η Ελληνική αποστολή, με την Μαρινά Σάττι αν και άρρωστη να περνά τελικά στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου! Ανάμεσα στις 9 ακόμη χώρες που προκρίθηκαν (δείτε εδώ την λίστα) ήταν και η Ολλανδία, που μάλιστα θεωρείται μεγάλο φαβορί για τη νίκη!Ο Joost Klein που εκπροσωπεί την…


Το βράδυ της Πέμπτης 9/5 παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ τον Β ημιτελικό της Eurovision στον οποίο συμμετείχε και η Ελληνική αποστολή, με την Μαρινά Σάττι αν και άρρωστη να περνά τελικά στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου! Ανάμεσα στις 9 ακόμη χώρες που προκρίθηκαν (δείτε εδώ την λίστα) ήταν και η Ολλανδία, που μάλιστα θεωρείται μεγάλο φαβορί για τη νίκη!

Ο Joost Klein που εκπροσωπεί την Ολλανδία με το Europapa ξεσήκωσε το στάδιο και επιβεβαίωσε ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Παρόλο που το τραγούδι μοιάζει χαρούμενο στο πρώτο άκουσμα, στην ουσία αποτελεί έναν συγκινητικό φόρο τιμής στους γονείς του.

Η τραγική ιστορία πίσω από το τραγούδι της Ολλανδίας, Europapa, στην φετινή Eurovision

Ο Joost Klein γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Μπρίτσουμ της Φριζίας, στα παράλια της Βόρειας Θάλασσας αλλά από μικρή ηλικία ήρθε αντιμέτωπος με τον χαμό των γονιών του.

To 2010, στα δώδεκα του χρόνια έχασε τον πατέρα του από καρκίνο ενώ έναν χρόνο αργότερα, το 2011, η μητέρα του πέθανε από καρδιακή ανακοπή και εκείνον τον μεγάλωσαν τα δύο του αδέρφια.

Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό! Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή, ο χωρισμός που την στιγμάτισε και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

  1. Σουηδία
  2. Ουκρανία
  3. Γερμανία
  4. Λουξεμβούργο
  5. Ολλανδία
  6. Ισραήλ
  7. Λιθουανία
  8. Ισπανία
  9. Εσθονία
  10. Ιρλανδία
  11. Λετονία
  12. Ελλάδα
  13. Ηνωμένο Βασίλειο
  14. Νορβηγία
  15. Ιταλία
  16. Σερβία
  17. Φινλανδία
  18. Πορτογαλία
  19. Αρμενία
  20. Κύπρος
  21. Ελβετία
  22. Σλοβενία
  23. Κροατία
  24. Γεωργία
  25. Γαλλία
  26. Αυστρία

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.