Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Χαμός στο πέτρινο εξοχικό του στο Πήλιο – Έκανε Πάσχα εκεί, η μισή ελληνική showbiz

May 6, 2024


Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όταν θέλει να ηρεμήσει και να απομακρυνθεί από την δύσκολη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθημερινότητα του, πηγαίνει με την σύντροφό του το αυτοκίνητο του στις Μηλιές Μαγνησίας. Εκεί διαθέτει ένα πανέμορφο πέτρινο εξοχικό μέσα στο βουνό.Η μονοκατοικία του είναι διώροφη και χτισμένη από πέτρα. Βρίσκεται στο Ανατολικό Πήλιο και συγκεκριμένα στο βουνό των Κενταύρων. Η θέα…


Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όταν θέλει να ηρεμήσει και να απομακρυνθεί από την δύσκολη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθημερινότητα του, πηγαίνει με την σύντροφό του το αυτοκίνητο του στις Μηλιές Μαγνησίας. Εκεί διαθέτει ένα πανέμορφο πέτρινο εξοχικό μέσα στο βουνό.

Η μονοκατοικία του είναι διώροφη και χτισμένη από πέτρα. Βρίσκεται στο Ανατολικό Πήλιο και συγκεκριμένα στο βουνό των Κενταύρων. Η θέα μάλιστα από την βεράντα του που είναι γεμάτη φυτά και λουλούδια, βλέπει όλο το δάσος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από το πανέμορφο σπίτι του που το χειμώνα όταν χιονίζει είναι ονειρικό.

Έτσι πέρασε το Πάσχα του ο Χαραλαμπόπουλος με φίλους στο εξοχικό του

Φέτος για ακόμα μια χρονιά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύντροφό του πέρασαν το Πάσχα τους παρέα με φίλους. Έστησαν λοιπόν γλέντι στον κήπο του πέτρινού εξοχικού και στις φωτογραφίες θα δεις πως πέρασε από εκεί η μισή ελληνική showbiz.

Μεταξύ αυτών, η Μαρία Καβογιάννη, η Σμαράγδα Καρύδη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Γιάννης Μπέζος και άλλοι που ήταν πίσω από τις κάμερες.



Κάθε χρόνο ο ηθοποιός καλεί στο εξοχικό του καλούς φίλους και συναδέλφους όπου όλοι μαζί διασκεδάζουν και περνάνε όμορφες στιγμές.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.