Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας: Η κόρη τους έχει μεγαλώσει πολύ – Πέρασε στο ύψος την τραγουδίστρια (Φωτογραφία)

May 6, 2024


Η Πέγκυ Ζήνα θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της Γιώργο Λύρα για την ονομαστική του εορτή σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 5/5, με μια φωτογραφία τους κοινή μαζί με την κόρη τους, η οποία πλέον έχει μπει στην εφηβεία.Η τραγουδίστρια την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε «Χρόνια πολλά με όλη την αληθινή αγάπη και το φως του Χριστού στην ψυχή μας. Να χαίρεστε και να αγαπάτε τον…


Η Πέγκυ Ζήνα θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της Γιώργο Λύρα για την ονομαστική του εορτή σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 5/5, με μια φωτογραφία τους κοινή μαζί με την κόρη τους, η οποία πλέον έχει μπει στην εφηβεία.

Η τραγουδίστρια την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε «Χρόνια πολλά με όλη την αληθινή αγάπη και το φως του Χριστού στην ψυχή μας. Να χαίρεστε και να αγαπάτε τον Γιώργο και την Γεωργία του ο καθένας όσο λατρεύουμε εμείς τον δικό μας Γιώργο. Ε γιατί όπου Γιώργος και μάλαμα».

Πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα

Όπως είδαμε από την φωτογραφία η κόρη τους έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει μια κούκλα. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει περάσει στο ύψος τη μαμά της.

Δείτε επίσης: «Μου κάνει πάρα πολύ σκληρή κριτική! Κάνω υπομονή» – Οι σχέσεις της Πέγκυς Ζήνα με την κόρης που μπαίνει στην εφηβεία



Η εξομολόγηση της Πέγκυς Ζήνας για το γάμο της με τον Γιώργο Λύρα

«Χωρίς εμένα δεν υπάρχει η τάξη που θέλω στο σπίτι. Ο μπαμπάς λέει σε όλα ναι οπότε εγώ πρέπει να είμαι σπίτι γιατί είμαι η μαμά όλης της οικογένειας. Είμαι η αρχηγός της οικογένειας», εξομολογήθηκε αρχικά στο Action24.

«Τέσσερα πέντε χρόνια που ήμασταν μαζί με τον Γιώργο και συγκατοικούσαμε έβλεπε ότι δεν χειρίζομαι σωστά τα πράγματα και μου ήταν ανακούφιση το να αποφασίζει και να οργανώνει τα πάντα εκείνος. Φυσικά και διαφωνούμε, αυτό είναι υγεία. Είμαστε σκανδάλη, ή κι οι δυο μας ή κανείς, αυτός ο στίχος είμαστε. Περάσαμε κρίση, και περνάμε κατά καιρούς, όμως έχουμε πάντα κάτι να μας ενώνει.

Πριν έρθει η Ηλέκτρα αυτό ήταν η δική μου καριέρα. Την πονούσε πιο πολύ κι εμένα. Εγώ δεν την εκτιμώ αυτή τη δουλειά. Το τραγούδι είναι αγαπημένος μου τρόπος έκφρασης αλλά τη δουλειά αυτή και αυτούς που την περιβάλλουν κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό, για να μην αδικήσω και κάποιους που έχω εκτιμήσει πολύ, δεν τους εκτιμώ», συμπλήρωσε για το γάμο της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.