Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί και…» – Αναστάτωση σε εστιατόριο με τον Πάρη

May 6, 2024


Στις εξωτικές Σεϋχέλλες πέρασαν το Πάσχα τους η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να φύγει εκτός Ελλάδος με τον γιο του και να δουν ένα καινούργιο μέρος. Άλλωστε ο Πάρης είναι συνηθισμένος από ταξίδια και είναι πολύ ήσυχος στις πτήσεις αλλά και γενικά στις βόλτες τους.Ήδη η Ιωάννα έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολύ όμορφα τοπία από το νησί που βρ…


Στις εξωτικές Σεϋχέλλες πέρασαν το Πάσχα τους η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να φύγει εκτός Ελλάδος με τον γιο του και να δουν ένα καινούργιο μέρος. Άλλωστε ο Πάρης είναι συνηθισμένος από ταξίδια και είναι πολύ ήσυχος στις πτήσεις αλλά και γενικά στις βόλτες τους.

Ήδη η Ιωάννα έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολύ όμορφα τοπία από το νησί που βρίσκονται, ενώ μας έχει δείξει και το σπίτι που μένουν το οποίο είναι δυο βήματα από την θάλασσα.

Τι συνέβη όμως με Τούνη, Αλεξάνδρου και Πάρη σε εστιατόριο;

Πριν μερικές ώρες όμως έχοντας πάει σε ένα ωραίο και κιριλέ εστιατόριο να απολαύσουν το σούσι τους και να χαλαρώσουν, έχοντας γίνει η Ιωάννα Τούνη μια θεά με το μαύρο με ανοίγματα στενό φόρεμα της, ο μικρός Πάρης ήταν ανήσυχος με αποτέλεσμα να κλαίει και να επικρατεί αναστάτωση στο τραπέζι τους.

«Σήμερα ήταν από τις εξόδους που ο Πάρης δεν καθόταν με τίποτα μαζί μας να φάμε… Μας άκουσε όλο το μαγαζί και τα περίχωρα, οπότε προσπαθήσαμε να τσιμπήσουμε εναλλάξ με τον Δημήτρη, ενώ είχαμε το μωρό βόλτα στον κήπο και φύγαμε τρέχοντας με την μπουκιά στον λαιμό. Αλλά όταν έχεις μωρό είναι και αυτά στο πρόγραμμα… Την επόμενη φορά ελπίζουμε να πάει καλύτερα η έξοδος! Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποθαρρύνεστε οι μαμάδες, πως μόνο τα παιδιά τα δικά σας παθαίνουν τέτοια ξεσπάσματα… Είναι φυσιολογικό και είναι στο πρόγραμμα», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά την επιστροφή τους στο σπίτι που έχουν νοικιάσει και μένουν.

Η Ιωάννα Τούνη γενικά προτρέπει όλες τις μαμάδες και γενικά τους γονείς να παίρνουν μαζί στα ταξίδια τα παιδάκια τους, ώστε να βλέπουν όμορφες εικόνες και να λαμβάνουν εμπειρίες. Το ίδιο κάνει και εκείνη, αφού έχει πάρει τον Πάρη παντού, ακόμα και στην Νέα Υόρκη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.