Σίσσυ Χρηστίδου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι – «Είναι η νέα προσθήκη στην εκπομπή σε…»

April 27, 2024


Μια απρόσμενη αποχώρηση από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, είχαμε το περασμένη Σαββατοκύριακο. Ο Δημήτρης Καραστεφανής έφυγε από την εκπομπή επικαλούμενος προσωπικούς λόγους (δείτε τη στιγμή). Σήμερα Σάββατο 27/4 η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του.Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα καλωσόρισε το νέο μέλος της ομάδας της που θα αναλάβει την στήλη των ειδήσεων και της επικαιρότητας. Το ρόλ…


Μια απρόσμενη αποχώρηση από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, είχαμε το περασμένη Σαββατοκύριακο. Ο Δημήτρης Καραστεφανής έφυγε από την εκπομπή επικαλούμενος προσωπικούς λόγους (δείτε τη στιγμή). Σήμερα Σάββατο 27/4 η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα καλωσόρισε το νέο μέλος της ομάδας της που θα αναλάβει την στήλη των ειδήσεων και της επικαιρότητας. Το ρόλο δηλαδή που είχε ο παλιός της συνεργάτης.

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι

«Είναι η νέα προσθήκη στην εκπομπή σε αυτό το κομμάτι που αφορά την ενημέρωση και τις ειδήσεις μας. Ο Λεωνίδας Καπερναράκος θα είναι ο δημοσιογράφος που θα μας μεταφέρει όλο αυτό το κλίμα. Λεωνίδα μου καλημέρα, καλώς ήρθες στην εκπομπή μας, καλή αρχή» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.