Μαθεύτηκε 32χρόνια μετά, Μεγαλοβδομάδα, για την Ειρήνη Παππά: «Γιατί να κάνεις μια π@ρνη και να μην κάνεις πολλές;» (video)

May 5, 2024


Μια αποκάλυψη για την Ειρήνη Παππά έκανε ο Μανούσος Μανουσάκης, πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια, στην εκπομπή «Δύο στις 10» όπου ήταν καλεσμένος.Ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Τμήμα Ηθών» ουσιαστικά «γεννήθηκε» από μια ιδέα της σπουδαίας Ειρήνης Παπά.Δείτε επίσης: «Η Αλίκη στη χώρα των πτωμάτων»: Έτσι θα λέγεται η σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου για τ…


Μια αποκάλυψη για την Ειρήνη Παππά έκανε ο Μανούσος Μανουσάκης, πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια, στην εκπομπή «Δύο στις 10» όπου ήταν καλεσμένος.

Ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Τμήμα Ηθών» ουσιαστικά «γεννήθηκε» από μια ιδέα της σπουδαίας Ειρήνης Παπά.

Δείτε επίσης: «Η Αλίκη στη χώρα των πτωμάτων»: Έτσι θα λέγεται η σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου για τις γυναικοκτονίες

«Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι δεν υπάρχει πια η Ειρήνη Παππά, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω παρελθοντικό χρόνο για την Ειρήνη. Από την Ειρήνη κρατώ δύο πράγματα. Πρώτον, ήταν ένας άνθρωπος που έζησε τη ζωή που ήθελε να ζήσει, χωρίς καμία υποχώρηση. Αυτό πραγματικά είναι μάθημα. Και το δεύτερο που κρατώ είναι ένα τεράστιο δώρο που μου χάρισε και θα στο διηγηθώ», είπε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.