Survivor 2024 spoiler 10/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανατράπηκαν όλα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία – Ποια είναι η νέα υποψήφια προς αποχώρηση

April 10, 2024


Survivor 2024 spoiler 10/04: Αγώνας 4ης ασυλίας απόψε από όπου και θα προκύψει η 4η υποψήφια προς αποχώρηση, που θα είναι σίγουρα πλέον γυναίκα! Ποια θα είναι αυτή; Τι αναφέρουν τα επιβεβαιωμένα πια spoilers;Χτες είδαμε μια εύκολη σχετικά επικράτηση για την μπλε ομάδα, κάτι που έφερε τους κόκκινους στη δύσκολη θέση να δώσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Και ενώ όλοι πίστευαν ότι θα δώσουν ά…


Survivor 2024 spoiler 10/04: Αγώνας 4ης ασυλίας απόψε από όπου και θα προκύψει η 4η υποψήφια προς αποχώρηση, που θα είναι σίγουρα πλέον γυναίκα! Ποια θα είναι αυτή; Τι αναφέρουν τα επιβεβαιωμένα πια spoilers;

Χτες είδαμε μια εύκολη σχετικά επικράτηση για την μπλε ομάδα, κάτι που έφερε τους κόκκινους στη δύσκολη θέση να δώσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Και ενώ όλοι πίστευαν ότι θα δώσουν άνδρα, αφού οι επιλογές από τις γυναίκες είναι λίγες, τελικά το όνομα της Δώρα Νικολή ήταν αυτό που προέκυψε από την κάλπη προκαλώντας τεράστια έκπληξη!

Παρότι οι επιλογές στους άνδρες ήταν αρκετές (Χριστόφορος Ταξίδης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Αλέξης Παππάς) οι Διάσημοι επέλεξαν τελικά πάλι γυναίκα. Η Δώρα Νικολή βγήκε από την ψηφοφορία και έτσι ανάγκασαν και τους μπλε να ψηφίσουν καθώς αυτόματα ο Θοδωρής Τουρκογέωργος που ήταν υποψήφιος πήρε ασυλία και έπρεπε να βγει ξανά γυναίκα.

Όπως ήταν αναμεμένο από την κάλπη βγήκε το όνομα της Χρύσας Χατζηγεωργίου και έτσι αύριο (11/04) πάμε σε γυναικεία μονομαχία για την τελευταία αποχώρηση πριν το πάρτι της ένωσης.

Διάσημοι και Μαχητές λοιπόν μπαίνουν στον στίβο μάχης ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor με τα πράγματα να είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα αφού οι υποψηφιότητες είναι μετρημένες στο γυναικείο φύλο.

Survivor 2024 spoiler 10/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία

Ποια είναι η ομάδα θα κατακτήσει την 4η ασυλία της εβδομάδας σύμφωνα με το οριστικό spoiler του Athensmagazine.gr; Όπως αναφέρουν οι πηγές μας οι Μπλε τελικά απόψε κάνουν το 3-1.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.