Survivor 2024 spoiler 10/04: Άγριο «ξεφωνητό» της Κατερίνας Δαλάκα στον Γκιουλέκα – Πήραν να τον «λιντσάρουν» μετά το συμβούλιο, τους χώρισαν ο Λιανός και οι παίκτες της μπλε ομάδας

April 10, 2024


Survivor 2024 spoiler 10/04: Τα πράγματα στο Survivor μονάχα εύκολα δεν είναι για τους παίκτες, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται επί της ουσίας σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, αλλά αυτό δεν αναιρεί τις κακουχίες, που περνούν έστω και ελεγχόμενα, γεγονός που μπορεί να τους κάνει σε κάθε στιγμή να «ξεσπάσουν» έναντι άλλων παικτών.Οι συμμαχίες και οι αντιπαλότητες, άλλωστε, δίνουν και παίρνουν εν όψει…


Survivor 2024 spoiler 10/04: Τα πράγματα στο Survivor μονάχα εύκολα δεν είναι για τους παίκτες, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται επί της ουσίας σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, αλλά αυτό δεν αναιρεί τις κακουχίες, που περνούν έστω και ελεγχόμενα, γεγονός που μπορεί να τους κάνει σε κάθε στιγμή να «ξεσπάσουν» έναντι άλλων παικτών.

Οι συμμαχίες και οι αντιπαλότητες, άλλωστε, δίνουν και παίρνουν εν όψει του πάρτι της ένωσης, το οποίο πλησιάζει με τον Σάκη Ρουβά να… απογειώνει τη διάθεση και να προσφέρει αναμφισβήτητα μια σπουδαία βραδιά στους παίκτες. Κάπως έτσι, τα «στρατόπεδα» γίνονται ολοένα και πιο εμφανή, αν και σίγουρα στο τέλος καθένας θα παίζει… για την πάρτη του, όσο πλησιάζουμε στην τελική φάση στο Άλσος Βεΐκου.

Στην κόκκινη ομάδα, για παράδειγμα, είναι φανερές οι συμμαχίες, αλλά και ποιος αποτελεί το «μαύρο πρόβατο». Στο τελευταίο trailer βλέπουμε, άλλωστε, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να τα βάζουν με τον Γιώργο Γκιουλέκα, λόγω των εξαιρετικών του σχέσεων με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος πάντοτε θα αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους προαναφερθέντες παίκτες, που «πολεμούν» πια τον φίλο του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.