«Μου τηλεφώνησε ο Ντέμης Νικολαΐδης να βρεθούμε από κοντά, σκέφτηκα ότι με θέλει για τη Βανδή»

April 10, 2024


Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Νίκος Ζιώγαλας, όπου αποκάλυψε μια συνομιλία του με τον Ντέμη Νικολαΐδη.Η επικοινωνία τους αφορούσε το κομμάτι «Μόνη ξανά δεν θα σ ’αφήσω», το οποίο ήθελε ο ποδοσφαιριστής για ύμνο της ΑΕΚ, την περίοδο που ήταν πρόεδρος της ομάδας.Δείτε επίσης: Το παίρνει το κορίτσι ο Βασίλης Μπισμπίκης – Νυφούλα ξανά η Δέσποινα Βανδή!Όπως υπογράμμισε ο καλλ…


Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Νίκος Ζιώγαλας, όπου αποκάλυψε μια συνομιλία του με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η επικοινωνία τους αφορούσε το κομμάτι «Μόνη ξανά δεν θα σ ’αφήσω», το οποίο ήθελε ο ποδοσφαιριστής για ύμνο της ΑΕΚ, την περίοδο που ήταν πρόεδρος της ομάδας.

Δείτε επίσης: Το παίρνει το κορίτσι ο Βασίλης Μπισμπίκης – Νυφούλα ξανά η Δέσποινα Βανδή!

Όπως υπογράμμισε ο καλλιτέχνης, «το τραγούδι βρήκε τον δρόμο του. Περπατούσα μία ημέρα και δέχθηκα ένα τηλεφώνημα και μου είπε πως είμαι ο Ντέμης Νικολαΐδης και θέλω να βρεθούμε. Λέω τι να θέλει; Να με συνδυάσει με την Δέσποινα; Η μεγαλύτερη συγγένεια που είδα ήταν μουσική. Ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ τότε και προσπαθούσε να κάνει μία αλλαγή νοοτροπίας. Άρχισε να μου διαβάζει τους στίχους και υιοθετήθηκε το τραγούδι. Όπως το είδε από τη μεριά του, ήταν ακριβώς για την ομάδα. Αυτό δούλεψε, παρόλο που έφυγε μετά ο Ντέμης από την ομάδα και δεν έγινε το επίσημο τραγούδι. Παρόλα αυτά, όποτε το παίζω, οι ΑΕΚτζήδες είναι κάτω και τους ακούω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.