«Πάγωσε» το θέατρο: Γνωστός ηθοποιός πέθανε πάνω στη σκηνή – Η σοκαριστική ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

April 10, 2024


Πάνω στη σκηνή άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.Ο ηθοποιός, ο οποίος την περίοδο αυτή συμμετείχε στην παράσταση «Φίλοι Αθανάτοι», έφυγε από τη ζωή μπροστά στους συναδέλφους του και τους θεατές της παράστασης.Δείτε επίσης: Ανείπωτη θλίψη για τον Γιάννη Κρητικό – «Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή σου» (photo)«Χθες το βράδυ η αλη…


Πάνω στη σκηνή άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός, ο οποίος την περίοδο αυτή συμμετείχε στην παράσταση «Φίλοι Αθανάτοι», έφυγε από τη ζωή μπροστά στους συναδέλφους του και τους θεατές της παράστασης.

Δείτε επίσης: Ανείπωτη θλίψη για τον Γιάννη Κρητικό – «Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή σου» (photo)

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Μανώλη Γεωργιάδη

«Χθες το βράδυ η αληθινή ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο πάνω στην σκηνή του θεάτρου. Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης που συμμετείχε στην παράσταση του εκλεκτού μας συναδέλφου Αντώνη Καλοιμοιράκη στο θέατρο ΝΟΥΣ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής καθώς έπαιζε.

Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου.. Καλό ταξίδι στον εργάτη αυτόν του θεάτρου από όλους μας».

«Λόγω ανωτέρας βίας όλες οι παραστάσεις θα ακυρωθούν. Θα ενημερωθείτε σύντομα για την διαδικασία επιστροφής των χρημάτων», αναφέρει η ανακοίνωση του θεάτρου.

«Θα σε αγαπώ πάντα» – Βαρύ πένθος για τον Πρόδρομο Τοσουνίδη

Βαρύ πένθος βιώνει ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός με ανάρτηση του στα social media.

Με την ευκαιρία, δείτε τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα.

«Πατέρα μου δεν με κούρασες ούτε για μια στιγμή. Θα σε αγαπώ πάντα» έγραψε ο Πρόδρομος Τοσουνίδης σε μια φωτογραφία με μαύρο φόντο, δίχως να αναφέρει την αιτία που ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

«Θα σε αγαπώ πάντα» - Βαρύ πένθος για τον Πρόδρομο Τοσουνίδη

Θρήνος για την Λαβίνια Σταθάκη: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 39χρονης fashion blogger – «Υπέφερε μα δεν ήθελε να δείχνει άρρωστη»

Σοκ στο χώρο της μόδας προκάλεσε η είδηση του θανάτου της fashion blogger Λαβίνιας Σταθάκη, η οποία έφυγε από την ζωή το πρωί της Τετάρτης 3 Απριλίου, μετά από μία γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Όπως δήλωσε ο σύζυγος της στην Πόπη Παπαδοπούλου και στο T-live στον Alpha η Λαβίνια Σταθάκη έσβησε στα 39 της χρόνια, αφήνοντας πίσω της τρία μικρά παιδιά.

«Άφησε την τελευταία της πνοή σε δημόσιο νοσοκομείο στον Άγιο Σάββα πάλεψε πάρα πολύ και θέλω να πιστεύω ότι έχει πάει στη γειτονιά των Αγγέλων. Τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής της, ήταν τα καλύτερα της δικής μου» δήλωσε ο σύζυγός της.

Η ζωή όμως της έδειξε το σκληρό της πρόσωπο, η ευτυχία της συννέφιασε όταν στον 8ο μήνα της κύησης περιμένοντας το τρίτο της παιδί διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ο οποίος είχε επιθετική μορφή. Από τη χαρά της προσμονής για τον ερχομό του μωρού, η Λαβίνια Σταθάκη κλήθηκε να φανεί δυνατή για να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για την ζωή της.

«Έπασχε από ένα τύπο καρκίνου που λέγεται τριπλά αρνητικός και συνήθως εμφανίζεται σε έγκυες γυναίκες. Η Λαβίνια το έπαθε ούσα έγκυος στον γιο μας στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ουσιαστικά γεννήθηκε πρόωρα ο μπέμπης για να ξεκινήσει τη θεραπεία της. Δεν το χαρήκαμε αλλά πήγαμε να δώσουμε τη μάχη μας» σημείωσε ο σύζυγος της γνωστής fashion και beauty editon.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.