Μυστήριο από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα για τον χωρισμό Αντωνά-Σοϊλέδη: «Δε θέλω να πω τι γνωρίζω»

April 10, 2024


Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι πια μαζί, με το ζευγάρι να αποφασίζει να πάρει χωριστούς δρόμους και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να τοποθετείται για το ζήτημα, γνωρίζοντας προσωπικά τον άλλοτε ποδοσφαιριστή.Το ζευγάρι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει χωρίσει όμως κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει.«Για μένα το πιο ουσιαστικό είναι ότι, όταν η Μαρία ήταν φέτος στο Surviv…


Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι πια μαζί, με το ζευγάρι να αποφασίζει να πάρει χωριστούς δρόμους και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να τοποθετείται για το ζήτημα, γνωρίζοντας προσωπικά τον άλλοτε ποδοσφαιριστή.

Το ζευγάρι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει χωρίσει όμως κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει.

«Για μένα το πιο ουσιαστικό είναι ότι, όταν η Μαρία ήταν φέτος στο Survivor, ο Άρης τη στήριζε 100% και εκείνη αναφερόταν σε εκείνον, του αφιέρωνε τις νίκες της. Έκανε και αναφορά πάλι για τον γάμο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ δεν θέλω να πω τι ξέρω, θα μείνω σε αυτά που είπε ο κουμπάρος του ζευγαριού. Τους ξέρω και τους δύο πάρα πολύ και ξεχωριστά, δεν θέλω να πω κάτι, γιατί είναι μία κατάσταση που δεν ξέρεις αν θα είναι οριστική», είπε με τη σειρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Εγώ δεν θέλω να πω, γιατί δεν θέλω να μιλήσω εξ ονόματός τους και προτιμώ να μη μιλούν αντιπρόσωποι αντί αυτών. Ήμουν το Σαββατοκύριακο με τον Άρη στον Βόλο και με δύο κοινούς μας φίλους. Πήγαμε για ένα αθλητικό event, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Ξέρω αυτά που πρέπει να ξέρω, ποτέ δεν θα ρωτούσα κάτι παραπάνω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.