«Οργιάζουν» οι φήμες: Κοντά στον χωρισμό η Ζωή Κωνσταντοπούλου με το σύντροφό της;

April 8, 2024


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης φαινόταν να είναι ένα πανευτυχές ζευγάρι, όμως σύμφωνα με την Espresso υπάρχει κρίση στη σχέση τους.Στο δημοσίευμα με τίτλο «Κρίση στο love story της Ζωής», γίνεται λόγος για ένα «ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα που έγινε αγκάθι στην καρδιά της Ζωής Κωνσταντοπούλου», δίνοντας συνέχεια σε σχετικά δημοσιεύματα περί κρίσης στη σχέση του ζευγαριού.Διαβάστε…


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης φαινόταν να είναι ένα πανευτυχές ζευγάρι, όμως σύμφωνα με την Espresso υπάρχει κρίση στη σχέση τους.

Στο δημοσίευμα με τίτλο «Κρίση στο love story της Ζωής», γίνεται λόγος για ένα «ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα που έγινε αγκάθι στην καρδιά της Ζωής Κωνσταντοπούλου», δίνοντας συνέχεια σε σχετικά δημοσιεύματα περί κρίσης στη σχέση του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Η «προφητεία» του Κωνσταντίνου και Ελένης: Κι όμως είχε προβλέψει τη σχέση του Διαμαντή Καραναστάση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Υπενθυμίζεται πως οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε μόνη στα έδρανα της Βουλής κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας. Από τη διαδικασία απουσίαζε ο σύντροφός της και βουλευτής του κόμματος Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος συνήθως κάθεται κοντά της στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου.

Σημειώνεται πως η γνωριμία τους ξεκίνησε πίσω το 2016, όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνάντησε για πρώτη φορά τον δημοφιλή ηθοποιό στο θέατρο. Όπως έχουν αποκαλύψει, ο ίδιος είχε στείλει ένα e-mail στην τότε Πρόεδρο της Βουλής έναν χρόνο νωρίτερα, θέλοντας να την ευχαριστήσε που υπερασπιζόταν τα δικαιώματά του. Ο Διαμαντής Καραναστάσης είχε παραδεχτεί μάλιστα ότι είχε γοητευτεί από την παρουσία της στην πολιτική σκηνή, ενώ και εκείνη είχε μιλήσει ανοιχτά και με ενθουσιασμό για την κοινή τους πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.