Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φαγητό σε ακριβά εστιατόρια και διαμονή σε χλιδάτο δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα – Οι διακοπές με τον Σταθοκωστόπουλο και τον Βλάσση

May 8, 2024


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε τις διακοπές του Πάσχα μακριά από την Αθήνα, με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και τον μικρό τους γιο, Βλάσση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν που ταξίδεψαν οικογενειακώς. Η παρουσιάστρια, όμως, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από όσα έκαναν όλοι μαζί αυτές τις ημέρες, μέσα από μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Το “μενού” περιλάμβα…


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε τις διακοπές του Πάσχα μακριά από την Αθήνα, με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και τον μικρό τους γιο, Βλάσση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν που ταξίδεψαν οικογενειακώς. Η παρουσιάστρια, όμως, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από όσα έκαναν όλοι μαζί αυτές τις ημέρες, μέσα από μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το “μενού” περιλάμβανε, λοιπόν, φαγητό και ποτό σε εστιατόρια, βόλτες στην παραλία μαζί με τον σκύλο τους, περπάτημα στη φύση και στις κούνιες για να μπορεί να παίζει και ο μπέμπης του ζευγαριού, ενώ στο τέλος κάθε μέρας γυρνούσαν στο χλιδάτο δωμάτιό τους με την πισίνα στο εξωτερικό μέρος. Το απόλαυσαν στο έπακρο, γέμισαν μπαταρίες και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη δουλειά.

Το φωτογραφικό άλμπουμ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τις οικογενειακές διακοπές το Πάσχα

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια, η φουσκωμένη της κοιλίτσα φαίνεται ελάχιστα, καθώς έχει επιλέξει να φοράει φαρδιά φορέματα και ρούχα γενικότερα, για να είναι άνετη, όμως το δεύτερο παιδί της θα έρθει σε πολύ σύντομο διάστημα από τώρα, σε σχεδόν ένα μήνα.

Δείτε επίσης: Ντυμένη στα μαύρα 1,5 μήνα πριν γεννήσει – Οι αλλαγές στο σώμα της εγκυμονούσας

«Life lately», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης και τα like έπεσαν “βροχή”.

Η έξοδός της στο εστιατόριο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Την Πέμπτη 4 Απριλίου η παρουσιάστρια βρέθηκε στα νότια προάστια, σε ένα από τα εστιατόρια του συζύγου της, και απαθανάτισε την εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα που έχει, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε και ένα βίντεο όπου βρισκόταν στο αμάξι της με τον σκύλο της και έδειχνε στο κοινό της την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δείτε επίσης: Για φαγητό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο – Χάιδευαν την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.