«Είναι ο άνδρας μου κι εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα»: Βράχος δίπλα στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη στέκεται η Εβελίνα Βαρσάμη

April 8, 2024


Βράχος συνεχίζει να στέκεται η Εβελίνα Βαρσάμη δίπλα στον σύζυγό της Κωνσταντίνο Αγγελίδη και να συγκινεί με την στάση της αλλά και να αποκαλύπτει το πώς πηγαίνει η υγεία του αγαπημένου παρουσιαστή και επιχειρηματία έπειτα από το σφοδρό τροχαίο που είχε.Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας έριξε «βόμβα» και αποκάλυψε για πρώτη φορά στο «Πρωινό», πως το βράδυ του σοβαρού ατυχήματος που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγ…


Βράχος συνεχίζει να στέκεται η Εβελίνα Βαρσάμη δίπλα στον σύζυγό της Κωνσταντίνο Αγγελίδη και να συγκινεί με την στάση της αλλά και να αποκαλύπτει το πώς πηγαίνει η υγεία του αγαπημένου παρουσιαστή και επιχειρηματία έπειτα από το σφοδρό τροχαίο που είχε.

Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας έριξε «βόμβα» και αποκάλυψε για πρώτη φορά στο «Πρωινό», πως το βράδυ του σοβαρού ατυχήματος που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ήταν μαζί και δεν το έχει πει ποτέ μέχρι τώρα.

«Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας» «Σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε, βελτιώνεται», ανέφερε η Εβελίνα Βαρσάμη για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και πρόσθεσε: «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη. Έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης και ευχαριστώ πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.