Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Οριστική ρήξη στη σχέση μητέρας κόρης

April 8, 2024


Οριστικό τέλος στις σχέσεις τους φαίνεται πως έβαλα η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα ΚιουρτσάκηΗ Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, έβαλαν οριστικό τέλος στις σχέσεις τους σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day.Φαίνεται πως μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία της κόρης της από το μνημόσυνο της γιαγιάς της καθώς μετά τα εννιάμερα και την ένταση με στενό συνεργάτη της Άντζελας Δημητρίου…


Οριστικό τέλος στις σχέσεις τους φαίνεται πως έβαλα η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, έβαλαν οριστικό τέλος στις σχέσεις τους σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day.

Φαίνεται πως μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία της κόρης της από το μνημόσυνο της γιαγιάς της καθώς μετά τα εννιάμερα και την ένταση με στενό συνεργάτη της Άντζελας Δημητρίου η τραγουδίστρια «πάγωσε» και δεν προσπάθησε ξανά να έχει επαφή μαζί της αλλά ούτε και με την εγγονή της.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η Άντζελα Δημητρίου έστειλε δικό της άνθρωπο για να τους μεταφέρει πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τηλεφώνησε η ίδια αλλά έστειλε μεσάζοντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.