Σαρωτική αλλαγή από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Έρχεται ξανά! Πολύ έντονο το φαινόμενο…»

April 11, 2024


Καιρός: Πολύ καλός αναμένεται να είναι σήμερα (11/4) ο καιρός σε όλη τη Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι οι βοριάδες θα επιμείνουν αλλά θα είναι μικρότερης έντασης ενώ από αύριο περιμένουμε ενίσχυση προς το κεντρικό και νότιο αιγαίο. Ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες συννεφιές στα νότια τμήματα, χωρίς ωστόσο κάτι το αξιόλογο.Ο…


Καιρός: Πολύ καλός αναμένεται να είναι σήμερα (11/4) ο καιρός σε όλη τη Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι οι βοριάδες θα επιμείνουν αλλά θα είναι μικρότερης έντασης ενώ από αύριο περιμένουμε ενίσχυση προς το κεντρικό και νότιο αιγαίο. Ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες συννεφιές στα νότια τμήματα, χωρίς ωστόσο κάτι το αξιόλογο.

Οι βοριάδες θα επιμένουν στο Αιγαίου, για ένα ακόμη 24ωρο ο υδράργυρος στους 28 βαθμούς. Αργά το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φτάσει τους 28 βαθμούς στην Αττική, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε μέτριας έντασης ανέμους και θερμοκρασία στους 26 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε και τις προειδοποιήσεις του για τις αρχές της επόμενη εβδομάδα, που αναμένεται να αλλάξουν όλα.

Ο μετεωρολόγος του OPEN τονίζει ότι θα έχουν νέο κύμα αφρικανικής σκόνης, το οποίος θα είναι μάλιστα πολύ έντονο. Και πάλι κεντρική, νότια Ελλάδα και Στερεά είναι οι περιοχές οι οποίες θα πληγούν και θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.