Eurovision 2024: Έπεσε στα στοιχήματα η Ελλάδα, «χαμηλές πτήσεις» για Αλβανία και Κύπρο

April 8, 2024


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας και οι εκπρόσωποι των χωρών σιγά-σιγά ετοιμάζονται για τις μεγάλες βραδιές του διαγωνισμού.Ένας μήνας απέμεινε, περίπου, μέχρι τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision.Στο eurovisionworld.com, το ελληνικό τραγούδι βρίσκεται πλέον στη 8η θέση των προγνωστικών για τον μεγάλο νικητή της Eurovision 2024. Τα τ…


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας και οι εκπρόσωποι των χωρών σιγά-σιγά ετοιμάζονται για τις μεγάλες βραδιές του διαγωνισμού.

Ένας μήνας απέμεινε, περίπου, μέχρι τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision.

Στο eurovisionworld.com, το ελληνικό τραγούδι βρίσκεται πλέον στη 8η θέση των προγνωστικών για τον μεγάλο νικητή της Eurovision 2024. Τα τελευταία 24ώρα, στην πρώτη θέση έχει ανέβει η Ελβετία αφήνοντας πίσω το μέχρι πρότινος απόλυτο φαβορί Κροατία. Η Ελβετία θα εκπροσωπηθεί από τον Nemo με το τραγούδι «The Code».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.