Survivor 2024: Θέλουν να τον τελειώσουν οριστικά! «Αυτός ο παίκτης μεταφέρει πληροφορίες…» (video)

April 1, 2024


Survivor 2024: Το βράδυ της Δευτέρας (01/04) ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο του Survivor και αμέσως βγήκαν τα μαχαίρια!Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη, καθώς θεωρούν πως η παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βρίσκεται στους μπλε, δεν είναι μία απλή φιλία, αλλά υπάρχει και συμφέρον από πίσω.Συγκεκριμένα, κατηγορούνται πως …


Survivor 2024: Το βράδυ της Δευτέρας (01/04) ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο του Survivor και αμέσως βγήκαν τα μαχαίρια!

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη, καθώς θεωρούν πως η παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βρίσκεται στους μπλε, δεν είναι μία απλή φιλία, αλλά υπάρχει και συμφέρον από πίσω.

Συγκεκριμένα, κατηγορούνται πως ίσως μεταφέρουν πληροφορίες σε εκείνον, ώστε να χάνουν οι διάσημοι και να μπορούν έτσι να διώχνουν όσους θέλουν. Εκείνοι, βέβαια, επιμένουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως μάλλον ζηλεύουν την καλή τους σχέση και τον γεγονός πως έχουν χάσει τον δικό τους φίλο, Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος έχει αποστασιοποιηθεί πια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.