Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτός είναι ο κούκλος και Κρητικός αδερφός της – Μοιάζουν πολύ μεταξύ τους

March 28, 2024


Η Κατερίνα Παπουτσάκη περιτριγυρίζεται από τους άντρες της ζωής της, που δεν είναι άλλοι από τους δύο λατρεμένους της γιους, τον αδερφό της Γιάννη Παπουτσάκη αλλά και τον πατέρα της, στον οποιό έχει μεγάλη αδυναμία.Την Πέμπτη 28/3 φαίνεται πως τα δύο αδέρφια πέρασαν λίγο χρόνο μαζί, καθώς η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον κούκλο με καταγωγή από την Κρήτη αδερφό της …


Η Κατερίνα Παπουτσάκη περιτριγυρίζεται από τους άντρες της ζωής της, που δεν είναι άλλοι από τους δύο λατρεμένους της γιους, τον αδερφό της Γιάννη Παπουτσάκη αλλά και τον πατέρα της, στον οποιό έχει μεγάλη αδυναμία.

Την Πέμπτη 28/3 φαίνεται πως τα δύο αδέρφια πέρασαν λίγο χρόνο μαζί, καθώς η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον κούκλο με καταγωγή από την Κρήτη αδερφό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αυτός είναι ο αδερφός της Κατερίνας Παπουτσάκη

Μέσα στο αμάξι έβγαλαν τα δύο αδέρφια σέλφι, όσο ο αδερφός της Κατερίνας Παπουτσάκη οδηγούσε και παρλαλληλα μθλούσε στο κινητό του. Να πούμε στο σημείο αυτό, πως οι δύο τους έχουν πολύ δεμένη σχέση και όπως βλέπετε μοιάζουν αρκετά (δείτε εδώ τι απαντάει ο Μαραντίνης στις φήμες σχέσεις με την Παπουτσάκη).

Κατερίνα Παπουτσάκη - Αδερφός

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιο της

«Όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις, αυτό το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση που όλοι προσαρμοζόμαστε, δεν είναι εύκολο για διάφορους λόγους και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά, πως αισθάνονται. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγαλύτερος, κάνουμε συμβουλευτική, Ο Κίμωνας είναι 4,5 και τα πράγματα τα βλέπει με μεγαλύτερη ελαφράδα», αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουσάκη στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Δευτέρας 5/2/24 για τον τρόπο που έχουν πάρει τα παιδιά της το διαζύγιο της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.