Έλενα Τσαγκρινού: «Θέλουμε να βγάλουμε το μωρό μας…» – Το όνομα του παιδιού και η ανακοίνωση για τον γάμο με τον Dj Stephan

April 27, 2024


Η Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο I Love ΣουΚου, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 27/4 με την τραγουδίστρια να προχωράει σε αποκαλύψεις σχετικά με το μωρό που περιμένει και τη σχέση της με τον Dj Stephan.Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες έκανε το πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου (δείτε εδώ την αντίδρασή τους όταν έμαθαν για το φύλο). Η Έλενα Τσαγκρινού δεν δίστασε να αποκαλύψει και…


Η Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο I Love ΣουΚου, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 27/4 με την τραγουδίστρια να προχωράει σε αποκαλύψεις σχετικά με το μωρό που περιμένει και τη σχέση της με τον Dj Stephan.

Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες έκανε το πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου (δείτε εδώ την αντίδρασή τους όταν έμαθαν για το φύλο). Η Έλενα Τσαγκρινού δεν δίστασε να αποκαλύψει και το όνομα του παιδιού μετά την αποκάλυψη, πως θα είναι αγόρι.

Όσο για την πρόταση γάμου, αυτή έχει γίνει εδώ και μήνες. Ο γάμος ωστόσο σαν μυστήριο θα πραγματοποιηθεί μετά τη γέννηση του μωρού μιας και το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί!

Οι αποκαλύψεις της Έλενας Τσαγκρινού για το όνομα του γιου της και την πρόταση γάμου

«It’s a boy. Ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έχω αγόρι. Αρχικά δεν είχα πρόβλημα, ό,τι και να ερχόταν, αλλά αγορομάνα δεν με περίμενα, είναι περίεργο. Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας αρχικά σκεφτόταν κοριτσάκι και μου άρεσε.

Θα το πούμε από τώρα το όνομα του παιδιού. Θέλουμε να βγάλουμε το μωρό μας Ηρακλή. Αποδεχτήκαμε ότι είμαι έγκυος στον πέμπτο μήνα. Παίρνω πολλή δύναμη από τις μαμάδες των social media, γιατί είμαστε η γενιά του κινητού.

Υπάρχει πρόταση γάμου και θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Γι αυτό και περιμένουμε να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν έχω ψάξει νυφικό, τώρα η έγνοια μου είναι στο μωρό, σε τίποτα άλλο», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.