Αντίνοος Αλμπάνης για την περιπέτεια της υγείας του: «Έχω αναπτύξει μία άμυνα, σβήνω πράγματα από τότε»

March 28, 2024


Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το φλερτ, τα παιδικά του χρόνια, την υποκριτική και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο.«Έχω μία αδερφή, δεν έχει περάσει καλά μαζί μου. Έπαιρνα τα κουρδιστά αυτοκινητάκια μου και τα έβαζα μες στα σγουρά μαλλιά της. Ο ορισμός του έρωτα για μένα είναι ο κοινός στόχος, η εμπιστοσύνη και ο θαυμασμός. Πρ…


Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το φλερτ, τα παιδικά του χρόνια, την υποκριτική και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο.

«Έχω μία αδερφή, δεν έχει περάσει καλά μαζί μου. Έπαιρνα τα κουρδιστά αυτοκινητάκια μου και τα έβαζα μες στα σγουρά μαλλιά της. Ο ορισμός του έρωτα για μένα είναι ο κοινός στόχος, η εμπιστοσύνη και ο θαυμασμός. Προτιμώ να είμαι σε σχέση γιατί ζωή που δεν μοιράζεται, είναι ζωή κλεμμένη. Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει σε σχέση είναι να νομίζεις ότι έχετε κοινό στόχο, ενώ δεν έχετε», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε επίσης: Ο Αντίνοος Αλμπάνης ποζάρει γuμνός και δηλώνει: «Αν υπήρχε Άγιος Βαλεντίνος θα μου έκανε μήνυση»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα φλερτ και τις σχέσεις: «Φλερτάρω ασύστολα, ακόμα κι εκεί που δεν χρειάζεται, γιατί μου δίνει τροφή. Χρησιμοποιώ το φλερτ σαν έναν τρόπο επικοινωνίας και δεν είναι σωστό, καλλιεργώ προσδοκίες σε ανθρώπους που δεν είναι αυτές που επιθυμώ όμως. Δεν ξέρω αν με έχουν απατήσει και δεν θα ‘θελα να ξέρω. Αυτό που λένε ότι θέλουν να μάθουν, θέλουν απλά να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι είχαν δίκιο».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη σχέση με τον εαυτό του και τον χρόνο

«Κυρίως με μισώ και με οικτίρω, αλλά υπάρχουν και κάποιες στιγμές που μου επιτρέπω να χαρώ. Είμαι πάρα πολύ συγκεντρωτικός και αυστηρός άνθρωπος, δεν θέλω να στενοχωρώ τους γύρω μου. Γενικά με τη συνέπεια έχω μία νεύρωση. Έχω ξυπνήσει νύχτα να αλλάξω θέση σε κουτάκι αναψυκτικού στο ψυγείο», δήλωσε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει που μεγαλώνω και ωριμάζω, σε τέτοιο βαθμό που έχω τσακωθεί με φίλο που θέλει να πάω να βάλω μαλλιά. Δεν θα πάω να βάλω μαλλιά, ας μείνω καραφλός. Δεν θα κάνω ποτέ μπότοξ, δεν με απασχολούν αυτά, ίσα-ίσα πάλεψα για χρόνια να “ξεμπεμπεκέψω” και να ανοιχτώ σε διαφορετικούς ρόλους».

Δείτε επίσης: Το μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου: «Όσο απομακρύνομαι από τη μέρα μηδέν, φεύγει και ο φόβος…»

Η περιπέτεια της υγείας του και οι αλλαγές στη ζωή του

Κλείνοντας, ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του λέγοντας: «Έχω αλλάξει λιγότερο από αυτό που πιστεύω. Όσο απομακρύνομαι από την περίοδο εκείνη συνειδητοποιώ ότι τείνω να επιστρέψω σε συνήθειες παλιές. Ο εγκέφαλός μου έχει αναπτύξει μία άμυνα για να ξεχάσει αυτήν την περίοδο, σβήνει πράγματα από τότε. Το συζητούσα με μία φίλη, νιώθουμε πολλές φορές ότι δεν έχει συμβεί σε εμάς κι αυτό δεν είναι καλό, γιατί θα αρχίσεις να κάνεις πάλι τα ίδια και να ακολουθείς έναν τρόπο ζωής που πολύ πιθανόν να σε οδήγησε σε αυτή την κατάσταση».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης κατέληξε: «Έχω κάνει κάποιες σοβαρές αλλαγές στη ζωή μου, έχω αποφασίσει ποιες δουλειές με στρεσάρουν πολύ και δεν τις κάνω. Έπρεπε να αποφασίσω αν αυτό που μου συμβαίνει έχει νόημα να το μοιραστώ με τον κόσμο ή αν θα συνεχίζω να λέω ψέματα για τον λόγο που δεν έχω μαλλιά. Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ωραία να σου λένε “Δεν σου πάνε, γιατί πήγες και ξύρισες το κεφάλι σου;”. Κάποιες φορές θα το καταπιείς, αλλά ίσως αυτό να σε πληγώνει βαθιά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.