Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας για τον Μάρκο Σεφερλή: «Σε σχέση με αυτά που έκανε πριν από 20 χρόνια που ήταν τέρατα, τώρα…»

March 28, 2024


Το σχόλιο του για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Τριαντάφυλλο, έπειτα από το έντονο ξέσπασμα του δεύτερου, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης 28/3, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό.Χθες 27/3, ο τραγουδιστής, εξέφρασε την ενόχλησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με ένα σκέτς του Μάρκου Σεφερλή, που αφορούσε εκείνον και…


Το σχόλιο του για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Τριαντάφυλλο, έπειτα από το έντονο ξέσπασμα του δεύτερου, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης 28/3, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό.

Χθες 27/3, ο τραγουδιστής, εξέφρασε την ενόχλησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με ένα σκέτς του Μάρκου Σεφερλή, που αφορούσε εκείνον και τον γιο του, και αναφερόταν στην περίοδο που ήταν στο Survivor. O κωμικός είχε αφαιρέσει το συγκεκριμένο μέρος της παράστασης την ημέρα που πήγε να την παρακολουθήσει ο Τριαντάφυλλος. Ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση αποφεύγοντας τις κάμερες (δείτε εδώ τι συνέβη).

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον Μάρκο Σεφερλή

«Επειδή έχουμε μπει στην περίοδο της πολιτικής ορθότητας και όλοι έχουμε διορθώσει τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να έχει όρια και η σάτιρα ακόμα, όταν είναι προσβλητική για ανθρώπους και ότι πρέπει να αφήνουμε απέξω τους πολύ μεγάλους ανθρώπους και τα παιδιά. Η σάτιρα οφείλει να σέβεται τα νέα παιδιά και να μην τα μπλέκει. Ακόμα και ένα παιδί και ένας πατέρας να αισθανθεί άσχημα για το παιδί του, είναι κακό».

«Έχει βελτιωθεί εν πολλοίς η σάτιρα του Σεφερλή; Εγώ δεν τον έχω δει ποτέ, όμως καμιά φορά το μάτι μου πέφτει όταν τα δείχνουν στην τηλεόραση. Σε σχέση με αυτά που έκανε πριν από 20 χρόνια που ήταν τέρατα, τώρα έχει λειάνει πάρα πολύ τον λόγο του» σχολίασε ο παρουσιαστής.

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη

Νωρίτερα, τον σάλο που έχει δημιουργηθεί, σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Μα είναι δυνατόν να “πιάσεις” ένα ανήλικο παιδάκι… Εγώ θεωρώ τεράστιο λάθος του Μάρκου Σεφερλή αυτό που έγινε. Ο Τριαντάφυλλος και κάθε γονιός έχει απόλυτο δίκιο. Ξεχνάμε ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος, θα μπορούσε να μην είναι ένας τραγουδιστής, θα μπορούσε να μην έχει πάει στο Survivor…

Ο Τριαντάφυλλος ως πατέρας, έχει προστατεύσει το παιδί του, δεν είναι ένα παιδί που το έχει εκθέσει η μαμά του και ο μπαμπάς του. Ακόμα και η γυναίκα του έχει αποφύγει την δημοσιότητα. Να θίγεις οικογενειακά θέματα σε μια σάτιρα, να μιμείσαι την φωνή του παιδιού και από κάτω να χλευάζει και να γελάει το πλήθος; Θεωρώ ότι είναι ατόπημα του Μάρκου Σεφερλή και ότι και ενδεχομένως και ίδιος να το δει, να το έχει καταλάβει και να το ξανασκεφτεί. Είναι λάθος» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.