Βασίλης Καρράς: Μνημόσυνη για τους 3 μήνες από το θάνατό του – Ρίγη συγκίνησης με την απόφαση της συζύγου του

March 28, 2024


Στις 24/3 συμπληρώθηκαν 3 μήνες από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Βασίλης Καρράς. Ο σπουδαίος τραγουδιστής έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και τελικά κατέληξε από την καρδιά του στις 24/12/2023 σε ηλικία 68 ετών ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.Στην κηδεία του το κλίμα ήταν πολύ βαρύ με την κόρη του και την σύζυγό τους να είναι τραγικές φιγούρες. Το παρών έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες (δείτε φωτογρ…


Στις 24/3 συμπληρώθηκαν 3 μήνες από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Βασίλης Καρράς. Ο σπουδαίος τραγουδιστής έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και τελικά κατέληξε από την καρδιά του στις 24/12/2023 σε ηλικία 68 ετών ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Στην κηδεία του το κλίμα ήταν πολύ βαρύ με την κόρη του και την σύζυγό τους να είναι τραγικές φιγούρες. Το παρών έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες (δείτε φωτογραφίες), ενώ ο κόσμος είχε γεμίσει όλο το χωριό της Καβάλας.

Το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από το θάνατο του Βασίλη Καρρά

Με αφορμή λοιπό τους τρεις μήνες από την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή, θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Γεροπλάτανου Χαλκιδικής την Κυριακή 31/3.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, μετά το πέρας της λειτουργίας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής αλλά και η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα, θα προχωρήσουν δηλώσεις για τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του.

Η σύζυγός του και η κόρη τους, πήραν την απόφαση να γίνει μια μεγάλη συναυλία αφιέρωμα για να τον τιμήσουν. Σύμφωνα με τις πρώτες συζητήσεις θα πραγματοποιηθεί το Καλοκαίρι του 2025 στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το μνήμα του τραγουδιστή – ”Τσακίζει” κόκκαλα η επιγραφή στον τάφο του

Βασίλης Καρράς θάνατος

Η ανακοίνωση της ΣΟΝΕ

«Ιερό μνημόσυνο από την ΣΟΝΕ στην μνήμη του αειμνήστου καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η Ενορία Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής θα τελέσουν ιερό μνημόσυνο στην μνήμη του Βασίλη Καρρά, στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

Η οικογένεια του αειμνήστου καλλιτέχνη θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο την Κυριακή 31/3/24 στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής», ανακοίνωσε η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.