Φλορίντα Πετρουτσέλι για Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν δίνεις την προσωπική σου ζωή φόρα παρτίδα, δεν μπορείς να λες…»

March 28, 2024


Τις δηλώσεις που παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμερες η Μαριάντα Πιερίδη, για τον σύντροφό της και το τριήμερο τους στο Λονδίνο, θέλησε να σχολιάσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 28/3.Η τραγουδίστρια, μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει το διαζύγιο από τον πρώην σύντροφό της, έχει αποφασίσει να μην απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή για αυτό …


Τις δηλώσεις που παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμερες η Μαριάντα Πιερίδη, για τον σύντροφό της και το τριήμερο τους στο Λονδίνο, θέλησε να σχολιάσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 28/3.

Η τραγουδίστρια, μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει το διαζύγιο από τον πρώην σύντροφό της, έχει αποφασίσει να μην απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή για αυτό και δεν απαντά ανοιχτά για τον νέο της σύντροφο και προσπαθεί να κρατά την νέα της σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ τι είπε).

Το σχόλιο της Φλορίντα Πετρουτσέλι για την Μαριάντα Πιερίδη

«Γενικά, όταν σου κάνουν κριτική, προφανώς δεν είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Συμπαθώ τη Μαριάντα, γιατί της δόθηκε μια ευκαιρία και την άρπαξε από τα μαλλιά. Πολλές φορές από την κριτική ενός ξένου, μπορεί να δεις και κάποιες αλήθειες. Πήγε εκεί, τη ρώτησαν για τη σχέση της και είπε ότι δεν θέλει να απαντήσει. Όταν όμως την προσωπική σου ζωή τη δίνεις φόρα παρτίδα, δεν μπορείς να λες ότι δεν θέλω να απαντήσω.

Δείτε επίσης: Κόλαφος η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τη Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν μου αρέσει καθόλου! Μάθαμε για την απιστία του άντρα της…»

Δεν είναι ωραίο, από τη στιγμή που η Μαριάντα έχει βγει στην τηλεόραση, να ασχολούμαστε μόνο με την προσωπική της ζωή. Δηλαδή, την απιστία, τον πρώην, το παιδί, τον νυν. Πρέπει να είναι πιο ισορροπημένο αυτό το πράγμα με το επάγγελμα και την προσωπική της ζωή. Εγώ λέω την άποψή μου με σεβασμό, χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τον άλλον και ούτε να τον προσβάλλω. Προφανώς η κοπέλα ενοχλήθηκε, οκ» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.